anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună am o problemă atunci când trebuie să verbalizez ceva mă bâlbâi sau pur și simplu îmi vin foarte greu cuvinte în minte și mă bâlbâi, ați pățit și voi asta? Dacă da cum ați reușit să remediați?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai si ce daca te balbai, sunt foarte multi oameni balbaiti. Probabil ca s-a intamplat sa rada vreun prost de tine, si te-ai simtit aiurea. Problema e la prostii care rad nu la tine. Cred ca iti poti inbunatatii situatia daca te duci la medic.

| MotoBlitz a răspuns:

Mult vorbit în public crying

| 4evergentleman a răspuns:

E posibil sa ai anxietate sociala

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru KronstadtRevival):

Ba frate omul are o problema si tu il ei la misto. lasa, omu' sa vorbeasca / scrie cum vrea. Pe bune tu si cativa pe aici aveti cont pe TPU doar ca sa radeti de altii

| 4evergentleman a răspuns (pentru KronstadtRevival):

Ai pus punctul pe i laughing

| Bryanabrighi34 a răspuns (pentru KronstadtRevival):

De ce te-a deranjat atât de tare cuvântul ăsta? așa am simțit să-l spun
Eu chiar aveam nevoie de un sfat dar se pare că te-am atins unde te doare ai de muncă vere

| Bryanabrighi34 a răspuns (pentru 4evergentleman):

Cu ce?

| Hyperion7 a răspuns:

Ai nevoie de interacțiuni cu cât mai mulți oameni, fie ele și stângace la început, până îți îți mai dezvolți modul în care comunici.
Chestia asta e din cauza emoțiilor și a anxietății, însă poate fi depășită cu exercițiu

| Bryanabrighi34 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu a râs nimeni dar am observat că de câte ori mă bâlbâi sau nu-mi ies cuvintele așa cum ar trebui mă simt inferioară față de celălalt cu care vorbesc, o să-mi fac o programare la medic

| 4evergentleman a răspuns (pentru Bryanabrighi34):

Cu ce trebuie.

Bine dacă spui tu, o seară frumoasă să ai, app cum ești?

| 4evergentleman a răspuns (pentru Bryanabrighi34):

Hai sa ne rezumam la o seara frumoasa și atât! De asemenea!

Cum dorești, multă sănătate