anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema.Azi am fost la ORL si mi-a zis ca am o otita.In fine, m-a curatat in ureche si a zis ca am timpanul putin rosu. Mi-a dat niste picaturi pe care trebuie sa le iau zilnic o data, cel mult de doua ori pe zi. Dar de cand mi-am pus picaturile simt ca imi zvacneste capul. Dar doctorita a zis ca nu e nimic. Dar in cat timp se vindeca? O sa am stari de voma? Deocamdata am stari de usoara moleseala. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| boogdan91 a răspuns:

Plm de necajit, tu crezi ca noi suntem medici?

| jan33tt a răspuns:

Stari de voma nu cred.
iti trece in 3-4 zile.
de tot.dar dupa 2 zile se va rezultate.e normal sa ti zvacneasca...

| Liviucu a răspuns:

Sunt foarte bune picaturile. Cea mica a mea a luat injectii in doua randuri in 3 saptamani in doua sarje si nu ii trecuse. La un moment dat spunea doctorita ca daca nu ii trece nici cu picaturi o vor opera. Insa cand i-am dat picaturile i-a trecut imediat... imi luase o piatra de pe inima. Problema cu zvacnitul este normala.
Insanatosire grabnica. happy

| Andrei07565486 a răspuns:

O sa ai pana o sa acepte corpul tau acest tratament, acum difera de la persoana la persoana

| Silyca a răspuns:

Si eu am avut acum 2 ani.Nu ai nimic asa e cand ai otita si scapi destul de repede am asculatat sfatul medicului si peste 2 saptamanii mi-a trecut.Asculta si tu de medic asta daca vrei sa-ti fie bine urechea!

| 12345alexandra a răspuns:

Heei.mama este medic ORL-ist si am iintrebat'o.a spus sa stai linistita, si sa astepti rezultatul tratamentului! Si nu, nu o sa ai nimic!

| 12333 a răspuns:

Si eu am avut otita. dupa ce imi puneam picaturile stateam in pat din cauza durerii de cap.tot ce poti face este sa urmezi reteta si iti va trece cu siguranta.nu o sa vomiti, nu cel putin din cauza picaturilor.mie mi-a trecut intr-o saptamana, dar la mine nu a fost grav.no sa dureze prea mult nici la tine.
sfat:incalzeste picaturile inainte