| naoko a întrebat:

Am o problema, azi am jucat provocari si am fost provocat sa mananc 3 pungi de seminte din alea mici cu trei mii(big se numesc)si cu coaja, eu le-am mancat.O fata mi-a spus ca o sa fac apendicita din cauza ca am mancat acele trei pundi de seminte cu coaja.Pot face apendicita, dau Fundaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xRainyDay a răspuns:

Aoleu, dacă cineva ar spune să te arunci în fântână tu te arunci :O?
Îţi dai seama că dacă te vor durea apendicele ai apendicită şi va trebuii să te opereze?
Nu mai fă asta în viaţa ta!
Şi da, poţi face apendicită dacă le-ai mâncat cu coajă.
Sănătate şi succes!

14 răspunsuri:
| AlexDaniel7293 a răspuns:

Pai depinde uni sunt obisnuiti si le mananca doar cu coaja daca nu esti obisnuit s-ar putea.

| pwp a răspuns:

Nu neaparat...dar posibil sad
Chiar trebuia sa faci acea provocare?

| naoko explică (pentru pwp):

Pai nu vroiam sa par un fricos...dar simtul meu spune ca sunt idiot si ca am facut o greseala.

| naoko explică (pentru AlexDaniel7293):

Nu sunt obisnuit sa le mananc cu coaja.

| pwp a răspuns (pentru naoko):

Nu stiu ce sa zic...si eu mancam semintele cu tot cu coaja...si pe la 13 ani mi s-a spart apendicita (am facut peritonita.dar nu stiu daca e din cauza semintelor sau pur si simplu asa a fost sa fie.)

| MrAngelus a răspuns:

Apendicita este inflamatia unui „saculet" atasat intestinului gros. Acest „saculet" se numeste apendice si are aspectul si marimea unei rame scurte, cu dimensiunile de 6-12 cm lungime si 6-8 mm in diametru.

Dacă mănânci seminţe, vei declanşa criza de apendicită?
Nu! Seminţele cresc doar colesterolul.

Eu am mancat odata 2 pungi si n-am patit nimic.

Surse:
http://www.colonhelp.ro/......icita.html
http://www.ziarulring.ro/......n-operatie

| naoko explică (pentru MrAngelus):

Eu am mancat cele trei pungi cu coaja, toate semintele.

MrAngelusn1997, verisoaramea a mancat seminte cu coaja si a patit-o uni spun ca o patesti asa ca depinde si daca esti obisnuit sad

| xRainyDay a răspuns (pentru naoko):

Acum te dor apendicele?

| naoko explică (pentru xRainyDay):

Nup
Dar hai sa vorbin, bagama in lista, yo_bogdan_boss27@yahoo.com ca sunt interesat de boala asta si mie si frica.

| xRainyDay a răspuns:

Ahh, pe TPU.ro nu se fac ID-urile publice. Şterge răspunsurile cu ID-urile cele două al tău şi celălalt, căci pe urmă, te adaugă tot TPU-ul.
Sau editeazăle ca să nu apară ID-uri. Căci pe TPU nu se dau ID-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru naoko):

Buna!
Pe TPU.ro ID-urile tale sau ale altor persoane nu se fac publice.
Sterge raspunsul prin confirmarea la e-mailul tau, sau editeaza-l daca mai poti big grin
Ceau!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vrut sa zic sterge-le sau editeaza-le tongue

Sau poti sa iti dai fierea peste cap.(sper ca intelegi ce vreau sa zic)