| naoko a întrebat:

Am o problema, azi am jucat provocari si am fost provocat sa mananc 3 pungi de seminte din alea mici cu trei mii(big se numesc)si cu coaja, eu le-am mancat.Pot face >apendicitaFundaa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| AnaMariaS a răspuns:

Eu n-am mai auzit ca poti sa faci apendicita de la seminte si nu cred ca te poti imbolnavi poate doar iti strici dinti

| marcela290 a răspuns:

Nuhappy Funda?

| alexxu07 a răspuns:

Da daca le-ai mancat cu coaja da daca le-ai mancat fara coaja nu poti sa faci, dar nu numai de la seminte poti dace si mai sunt si alte alimente

| naoko explică (pentru AnaMariaS):

Semintele le-am consumat cu coaja, pricepi, am bagat seminta cu coaja in gura si am inghitito, si nu doar una, ci 3 pungi pline.Intelegi?

| Fuchii a răspuns:

happyNu vei face nu-ți face griji!

| Azµre a răspuns:

Nu vei face apendicita laughing, singuru lucru o sa te usture curu la cacare, adica o sa te constipi sigh

| zozoMik a răspuns:

Bunapuppy dog eyes
Nu se stie exact de ce unele persoane fac apendicita. Uneori, apendicele poate fi blocat de un fragment dintr-un aliment, samburi de fructe, de constipatie, de tumefierea tesuturilor, de paraziti sau bacterii care ajung aici din alta parte a organismului.Asadar poti tu sa mananci si un Kg de seminte ca nu prea vad cu ce te-ar afectathinking si din cate stiam eu chiar iti fac bine:X

Sper ca ti-am fost de ajutor:*

| unknownn a răspuns:

Mai exista seminte cu 3 mii(30 de bani banuiesc in lei noi)?
Adica eu n-am vazut sub 1 leu nici-unde.

| naoko explică (pentru unknownn):

La mine la magazin se vind cu 30 bani.