O scurta povestire care sper ca te-ar putea ajuta cu problema ta.
In copilarie, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei se confrunta cu aceeasi problema cu care te confrunti tu, ca peste noapte sa se transforme intr-un alt individ. La nimeni din clasa nu ne venea sa credem cum in doar 2 luni colegul nostru s-a schimbat radical ca atitudine da si ca aspect fizic, ca peste multi ani sa aflu si de ce.
Tatal sau era medic si intr-o noapte a intrat peste el in camera ca sa descopere ca fiul sau se masturba. Stiind cum sa interactioneze cu oamenii, taicasu a reusit sa-l convinga sa i se destainuie ca sa afle ca fiul sau avea obiceiul asta de ani de zile. Nu stiu ce i-a explicat dar in 2 luni prietenul asta al meu a renuntat la a se mai masturba si astfel a inceput sa fie foarte increzator in sine si foarte indraznet.
Mai mult, in doar 2 luni si aspectul fizic a inceput sa i se schimbe...el era foarte tras la fata si incepuse sa-i cada parul, si doar in 2 luni parul a incetat sa-i mai cada, plus ca se implinise si la fata cu toate ca nu se ingrasase deloc. Nu ne-a spus cum a facut asta probabil din cauza ca i-a fost rusine sa ne impartaseasca secretul lui murdar dar in fine, mult mai tarziu am aflat.
Ziptrack wtf e cu comentul asta? Cati ani ani? Ce facea colegul tau din copilarie fac toti barbatii de pe planeta asta )
Chiar nu cred ca s-a lasat