Si eu aveam 2 chestii de la dermatolog pentru acnee. una era crema si una era gel. nu stiu daca sunt cele care le ai tu.
ceea ce am folosit eu este Zynerit. il gasesti la farmacie ( iti recomand sa il iei cu reteta de la medic, pentru ca este destul de scump daca il iei la liber ). te dai cu el dimineata si seara. orice crema/substanta ai avea, nu uita : demachierea dimineata si seara! chiae daca nu ai folosit machiaj, e important ca fata ta sa fie curata.
inca ceva, inainte sa folosesc Zynerit, care mi-a dat rezultate in primele 2 saptamani.( l-am folosit 2 luni consecutive si gata accee, cosuri, punte negre ). inainte foloseam tratamente naturale care isi facea efectul. cum ar fi : miere amestecata cu scortisoara, le amesteci si faci o masca cu care stai 20 minute pe fata si apoi te clatesti.
ai mai putea sa iti tamponezi fata cu lamaie, pentru ca usuca cosurile rosii si totodata hidrateaza tenul.
acestea le-am folosit eu... sper sa te ajute.
ceea ce am primit de la dermatolog m-a ajutat pe un termen scurt, pentru ca dupa oprilea lor iar mi-au aparut cosurile si era o banalitate sa traiesc toata viata cu acele creme si geluri.
Ce pubertate, boss? Că-i gravidă! Dovada vie că nu citiţi nicioată întrebările până la final.
Doamnă, dacă doi doctori ţi-au zis să nu foloseşti, înseamnă că NU AI VOIE să foloseşti produsele respective. E destul de clar?