Nu o sa iti ramana asa, e din cauza ghipsului care l-ai avut, muschii au intepenit asa, dureaza ceva pana o sa poti misca bratul ca lumea. Ghipsul pe care il ai e pus acolo ca sa nu iti misti osu si sa se prinda gresit.Stai linistit nu e nimic. Dupa ce ti-l da jos incearca masaje ci masca cu tarate de care ti-am zis mai sus fa niste exercitii super usoare, si Miky are dreptate poti sa iei niste calciu ca sa iti intaresti oasele ori sa manaci mai multe lactate.
E posibil ca dupa ce se vindeca bratul sa aiba o sensibilitate mai mare in senul ca atunci cand vremea se schimba o sa simti o intepatrura in os sau o usoara durere in brat.
Masaj si incerca sa misti mana usor.O sa -ti revi si ia calciu se pare ca ai oasele fragile http://www.tiens-romania.ro/......sule-.html
Ti-ai scos ghipsul recent? Sau inca il ai?
Daca l-ai scos recent e normal sa nu poti indoi mana deoarece au intepenit muschii.Fa-ti masaj cu o crema pe baza de plante.Eu anul trecut am avut piciorul in ghips de la glezna pana sus 3 saptamani, cand mi la dat jos doctorul mi-a recomandat sa pun pe un fel de masca facuta din tarate si apa calda si sa il invelesc intr-o folie.Si si-a dat drumul destul de repede dar nu complet. Poti incerca si tu.Iar daca inca ai Ghipsul e din vina lui ca nu poti sa indoi mana.
Il mai am da numa de la cot pana la deste prima data am avut de la umar pana la deste si mi la schimbat am stat 3 saptamani cu el si acum mi la schimbat mi-a pus pe asta de la cot pana la deste si nu pot indrepta mana si mi-e frica sa nu se vindece asa. astept sfatu tau. mss
Nu o sa iti ramana asa, e din cauza ghipsului care l-ai avut, muschii au intepenit asa, dureaza ceva pana o sa poti misca bratul ca lumea. Ghipsul pe care il ai e pus acolo ca sa nu iti misti osu si sa se prinda gresit.Stai linistit nu e nimic. Dupa ce ti-l da jos incearca masaje ci masca cu tarate de care ti-am zis mai sus fa niste exercitii super usoare, si Miky are dreptate poti sa iei niste calciu ca sa iti intaresti oasele ori sa manaci mai multe lactate.
E posibil ca dupa ce se vindeca bratul sa aiba o sensibilitate mai mare in senul ca atunci cand vremea se schimba o sa simti o intepatrura in os sau o usoara durere in brat.
anoooonimm77 întreabă: