Nu o sa iti ramana asa, e din cauza ghipsului care l-ai avut, muschii au intepenit asa, dureaza ceva pana o sa poti misca bratul ca lumea. Ghipsul pe care il ai e pus acolo ca sa nu iti misti osu si sa se prinda gresit.Stai linistit nu e nimic. Dupa ce ti-l da jos incearca masaje ci masca cu tarate de care ti-am zis mai sus fa niste exercitii super usoare, si Miky are dreptate poti sa iei niste calciu ca sa iti intaresti oasele ori sa manaci mai multe lactate.
E posibil ca dupa ce se vindeca bratul sa aiba o sensibilitate mai mare in senul ca atunci cand vremea se schimba o sa simti o intepatrura in os sau o usoara durere in brat.
Ti-ai scos ghipsul recent? Sau inca il ai?
Daca l-ai scos recent e normal sa nu poti indoi mana deoarece au intepenit muschii.Fa-ti masaj cu o crema pe baza de plante.Eu anul trecut am avut piciorul in ghips de la glezna pana sus 3 saptamani, cand mi la dat jos doctorul mi-a recomandat sa pun pe un fel de masca facuta din tarate si apa calda si sa il invelesc intr-o folie.Si si-a dat drumul destul de repede dar nu complet. Poti incerca si tu.Iar daca inca ai Ghipsul e din vina lui ca nu poti sa indoi mana.
Masaj si incerca sa misti mana usor.O sa -ti revi si ia calciu se pare ca ai oasele fragile http://www.tiens-romania.ro/......sule-.html
anoooonimm77 întreabă: