Buna seara! Parerea mea este ca cel mai bine este sa mergi la un medic. El este cel mai in masura sa-ti dea un raspuns la problema ta.Mult succes si multa sanatate iti doresc!
Si eu am patit asta`... daca obosesti inseamna ca depui prea mult efort.medicul mi-a recomandat un fel de exercitiu, trebuie sa te intinzi pe spate cu o minge sub tine.trebuie sa te misti in fata si in spate. Trebuie sa faci asta zilnic cam 10-15 minute!
sper ca ti-am fost de ajutorBafta!
Puteti sa-mi puneti stupid dar sunt de acord cu noktambul, avem aceeasi problema cind eram indragostita, ma uitam la filme si ascultam muzica ca sa uit totul si sa fiu mai linistita
Pai si eu am patit ceva de genul + roseala in obraji si dupa ce am fost la control doctorul mi-a spus ca am probleme cu tensiunea...
Cine stie... Totusi ar trebui mai bine sa consulti un doctor daca nu iti trece in cateva zile.
Asteapta o zi - doua... stai relaxata in pat. Probabil nu ai dormit, sau ai avut parte de niste momente mai "intense".
Dar totusi, daca nu inceteaza dupa 2 zile, mergi negresit la doctor. El va sti ce sa iti faca.