| dumitruanca a întrebat:

Bună. Am o problemă. De mai bine de cateva luni am stari de lesin, ameteala, respiratie grea, imi tremura mainile, mi se infunda urechile, imi scade tensiunea, am palpitatii si o stare generala de confuzie si nu stiu ce sa fac. Am facut recent analize si au iesit bune, doar lipsa de vitamina d, medicul de familie mi-a zis ca nu am nimic si m-a trimis acasa. Chiar nu stiu ce sa fac sa imi treaca aceste stari. Mananc fructe si legume, dorm destul, am 18 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

In primul rand daca a iesit lipsa vitamina D ar trebui sa cumperi un supliment pe baza de vitamina D de la farmacie.
Ar fi cazul sa mergi la un alt medic generalist daca problema continua sa se manifeste si dupa ce iei acest supliment!

Bula
| Bula a răspuns:

Simptomele indica posibila spasmofilie (lipsa mare de calciu din organism).
Daca esti subtirica (cu greutate mica) si consumi rar lapte si produse lactate, atunci ar trebui investigata aceasta pista.

| dumitruanca explică (pentru Bula):

Anul trecut am avut lipsa de calciu, am luat ce mi-a dat medicul, iar anul acesta la analize a iesit bine calciul

| dullcat a răspuns:

Buna.Mergi la alt medic, la privat, daca ai posibilitatea? Organismul tau iti da semne destul de clare ca ceva nu este in regula.

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa proteinei este o mare problema! De ce nu mananci si carne?