| Laviniaa15 a întrebat:

Am o problema. De mica ma doare partea stanga a abdomenului. O perioada nu m. a mai durut, dar azi a inceput iar. Daca am apendicita? straight face Nu pot sa rad, sa ma misc brusc, ca ma doare.Si daca am, o sa trebuiasca sa fac orele de sport de la scoala, si daca o sa imi faca rau? Ca mereu cand ii spun profului de sport ca mi. e rau, sau alte chestii, nu ma crede, si imi pune 4 in catalog. Mi-e frica;( Nu stiu ce sa mai fac. Este posibil sa am apendicita? Eu nu vreau sa fac operatia deoarece o sa ma dezbrace de tot laughing si mi-e rusine, stiind ca eu daca am apendicita, o sa fiu anesteziata si goala in fata doctorului si a asistentelor.As vrea sa-mi raspunda oamenii care s-au operat.Cat costa operatia?

Fara glume proaste.straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| eandopuncttk a răspuns:

Apendicele e in partea dreapta a abdomenului, in stanga ar putea sa te doara splina. iar faza cu doctorul... stai linistita ca nu ai "norocul" sa ramai doar cu el in cabinet happy
Prima gluma "proasta"
Nu... deci in stanga e splina

| Skorpiooo a răspuns:

Apendicita este in partea dreapta, sub ficat. In partea stanga este splina. Aia doare de la prea mult efort. Nu are de ce sa-ti fie rusine de doctori. Ei te ajuta happy. In cazul in care nu crezi ce spun:
Simptomele clasice includ:

- durere surda aproape de centrul sau partea superioara a abdomenului ce devine mai apoi ascutita si se deplaseaza spre partea din dreapta jos a abdomenului. Acesta este, de obicei, primul semn;

- pierderea apetitului;

- greata si/sau varsaturi imediat dupa ce incep durerile abdominale;

- umflarea abdomenului;

- febra nu foarte ridicata;

Alte simptome ale apendicitei pot fi:

- durere surda sau ascutita oriunde in partea superioara sau inferioara a abdomenului, spatelui sau in zona rectului;

- urinari dureroase;

- crampe severe;

- constipatie sau diaree.

| HelloKitty20 a răspuns:

E posibil sa fie apendicita.E in dreapta jos dar durerea se poate muta.Pe mine ma durea sub coasta stangastraight face, si cand am fost la control aveam apendicita acuta si mam operat.Cel mai bine e sa consulti un medic chirurg, sa-ti faca un control.Si nu te speria ca e cea mai usoara operatie.Imediat scapi:*

| HelloKitty20 a răspuns (pentru HelloKitty20):

Rectific*sub coasta din partea stangatongue

| Laviniaa15 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri :* Chiar nu stiu cui sa ii dau funda. laughing :*