| Raluca44576 a întrebat:

Am o problemă destul de grava din punctul meu de vedere. Acum doi ani am pășit într-un cabinet stomatologic pentru a-mi repara o măsea care imi provoca durere. Toate bune și frumoase. Dentista a tot încercat să îmi repare măseaua dar între timp s-a apucat să imi repare si alti dinți (mai mult strica decât să repare). Astăzi am ajuns să nu mai am nerv la nici un dinte de jos. Efectiv dinții mei arată groaznic. A-și dori sa imi recomandați un medic stomatolog bun in care pot avea incredere. Vă mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ash87 a răspuns:

Buna ziua, va recomand doctorul dentist Dragos Cristescu din Bucuresti. Mama mea a avut probleme cu dintii mare parte din viata si dupa multi doctori l-a descoperit pe acesta si este foarte multumita; mai mentionez ca mama e un om care nu lauda cu usurinta. Cabinetului domnului doctor se cheama Alpha Dentale, este pe strada Teiul Doamnei nr 9, tel 021-242 0058. Succes!

3 răspunsuri:
| ShamelessQboy a răspuns:

Off, nu va mai dati pe mana oricui, unii medici in foamea lor de bani si in lipsa de clienti ajung sa iti faca mai mult rau decat bine, doar doar sa te tot duci la ei sa iti mai ia niste bani!
Acum cu recomandatul unui medic stomatolog bun, sunt destui, depinde unde locuiești, si ce posibilitati de deplasare ai.

| costelus323 a răspuns:

Din ce oras esti?

| Raluca44576 explică (pentru costelus323):

Alba Iulia