Salut. O sa trec direct la subiect fara prea multa vorbărie. In primul rand ar trebui sa arunci tot ce inseamnă snacksuri, dulciuri, înghețată si sa nu le mai pui in cosul de cumparaturi in supermarket. Acea usurinta cu care pui mana pe orice apuci te face sa mananci mult. Bariera dintre tine si mancare multa (drumul casa-magazin) in cele mai multe cazuri anuleaza mancatul)E simplu: nu ai, nu ti se face pofta, nu manaci. In viata unui om ar trebui sa existe 3 mese+2 gustari intre (o banana, un mar). Si oricum, psihologul ar rezolva aceasta problema 99% deoarece are pregatirea necesara, deci te-as sfatui sa ceri si opinia lui daca nimic nu da rezultate
Nu consum snacksuri de mult nici suc acidulat, iar cel mai apropiat magazin e la 10 km. Da, problema e și familia mea care deși știe ca am o problema continua sa ma,, ispiteasca, cu o gura mică" deși pe mine acea,, gura mică " ma face sa ma simt in cel mai penibil mod și sa manac de supărare și mai mult. As vrea sa găsesc o rezolvare pe termen lung, sa ma bucur de toate cu moderație …
Pentru mine a existat unu remediu, am jucat la păcănele tot și acum am slăbit de toți blugii cad cu tot cu curea de pe mine, bagă tot ce ai la păcănele, ajuta patronii și statul fa și tu un bine de sărbători
Eram ca și tine, de la singuratate mâncam compulsiv, am pierdut sume mari la jocuri am făcut de multe ori foamea și acum nu mai simt sa mănânc mult. 12 zile numai apa am avut, nici măcar 1 Leu! Vad că acum nu mai mănânc mult,nu mai sunt nevoia! Oricum eram ironic,dar chiar a funcționat! Îți trebuie multă voință,altfel nu o sa reușești. Eu am reușit că mi-au dat fatala jocurile de noroc! Acum nu mai îmi trebuie in viața mea păcănele! Am avut noroc că am scăpat fără probleme.
De un hobby ai nevoie,pasiune. ceva sa ucizi plictiseala și stresul, sa faci ceva ce îți place. Plimbate cu bicicleta sau fa ceva nou, e foarte greu sa scapi de aceasta problema, pe mine m-a urmărit toată viața! Ai nevoie de afecțiune, de socializare.
M-am luat după "prieteni"
Eu uram sa frecventez astfel de localuri.
E o dependenta ieșită din comun,te distrug cu totul jocurile de noroc.
Ai nevoie de cineva cu care sa comunici constant, rar găsești astfel de oameni, și eu am nevoie și eu mă simt singur dar lumea e pe interes, te caută doar când au nevoie de ceva de la tine, e greu de tot sa ai un prieten bun in ziua de azi.
Sănătoasă sa fi! Asta contează!
Toți avem un refugiu.