Depinde de ce antibiotic... daca este unul puternic la inceput prima luna o sa ai mai multe pentru ca o sa scoata tot afara dupa ceva timp o sa treaca. daca e grav va trebuie sa tii un tratament de vreo 4 luni cel putin pentru rezultate ..si eu am avut probleme in urma cu ceva ani ..si am facut cu sotret antibiotic ..la inceput au fost mai multe dupa 2 luni nimica...deci probabil ca acuma iti scoate tot afara.
Am auzit de el...eu cand am facut tratament-ul m-am informat de sotret si am zis decat sa fac multe si inutile mai bine unul si bun. daca ai acnee juvenila ...mai grava eu iti recomand sa mergi la un dermatolog si sa iti de-a tratament cu sotret il faci 3 4 luni.acuma ca e vara nu ai sa ai voie la soare deloc ai sa ai buzele uscate.dar cu siguranta cu sotret nu vei mai avea probleme pe viitor eu ce-l putin am scapat si nu am mai avut probleme.
Mda. Am incercat si eu toate cele de mai sus fara rezultat. Peroxidul de Benzoil e singurul care functioneaza si usca tenul. Imposibil sa ai ten gras daca il folosesti. Nu este in farmacii...eu iau Benzacne de pe olx de la cineva din Cluj si nu mai am acnee din a doua sapt de utilizare.