| Axys a întrebat:

Buna am o problema prin somn am simtit ca maridic in sus dar m-am trezit si usor cu ochi inchisi simteam ca cobor inapoi in pat! Ce poate fi levitez? Eu nu ma speri am mai patit asta dar rar se intampla si cher e placut ce sfat meati da pentru asta nu stiu ce sa zic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kzd a răspuns:

Orice e posibil, poate ca sufletul tau a iesit din corp pentru ca erai in vis si se spune ca cutreiera peste tot si cand te-ai trezit a revenit in corp. Chiar nu stiu exact ce fenomen e asta, dar daca sentimentul e placut entru tine e ok. Pace!

13 răspunsuri:
| prizeFTW a răspuns:

Kzd m-ai cam speriat cu al tau comentariu.laughing poate kzd are dreptate. Mergi la un parinte si vb cu el sau la psiholog sau ambele. Succes

| Axys explică (pentru kzd):

chesti aast anul ma sperie deloc sunt curioasa! am s avobesc cu un psiholog! si sa stiti ca sunt credincioasa happy na injurat de cand ma stiu e lucri sfinte cine stie poate se leaga habar nu am dar oricum multumesc!

| Axys explică:

Am incercat sa vb cu prieteni mei si au crezut ca inventez dar adevarul il stiu doar ieu sad si nimenu ma crezut de asta am scris aici

| Villy0po a răspuns:

Se numeste dedublare astrala si toti o patim chiar daca unii nu ii dau atentie.

| Axys explică (pentru Villy0po):

Nu am idee senzatia e placuta prima oara am tatito simteam ca urc m-am speriat si dinr-o data mam zibit de pat dar acuma nu m-am mai speriat deloc
! a fost frumos ce e drept

| DextroCs a răspuns:

Poi nu e nici o treaba cu sufletul laughing) LOL! Este doar o chestie de creier... Daca in acea zi ai fugit foarte mult sau ai fost foarte agitat/a ti se intampla asa. Mi s-a intamplat si mie big grin

| kzd a răspuns (pentru prizeFTW):

laughing

| Axys explică (pentru DextroCs):

Serios?

| Annyya a răspuns:

Stai linistita, sigur nu le ai cu levitatul laughing. Sfat? Incearca si tu sa iti dai seama care e visul si care e realitatea... confuziile astea (doar un sfat, nu te supara). Apropo, fii mai atenta la scris!

| Axys explică (pentru Villy0po):

Habar n-am dar mi s eintampla o singura data pe luna deci e ceva si nu cred ca e de la oboseala nu muncesc nu depun eforturi mari nu stiu ce o fi mai exact sad

| Axys explică (pentru DextroCs):

Dar lamine mi se intampla odata pe luna... si since rnu fac eforturi mari vb serios! sunt curioasa happy

| Axys explică (pentru kzd):

Sincer nu e amuzanta chestia asta oricine de ar fi in locul eu ar fi curioasa sau curios sa alfe ce exact. dupa cum am zis nu despun efor fizic mult foarte putin

| kzd a răspuns (pentru Axys):

Nu, eu am ras de comentarul lui dextrox