| SetYourselfFree a întrebat:

Buna.Am o problema.Sangerez dintr-o singură nara, cea stanga.Prima dată mi s-a întâmplat acum o lună, iar de atunci am mai sangerat in doua zile, ultima zi fiind azi.Sa fie oare din cauza vaccinului covid? M-am vaccinat cu 2 doze, ultima doza fiind acum 3 luni.Ii o cantitate mica de sânge, dar am început să mă ingrijorez.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu are treaba cu vaccinul. Probabil ai vreun vas de sange mai slabit.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Epixtasis sau singerarea nazala are cauze diferite dar ce a mai importanta este tensiunea arteriala daca esti hipertensiva ai tensiune oscilanta atunci episoadele de sîngerare nazala devin tot mai dese, ele ar trebui sa te trimita la medic la un orl ist sa te consulte sa vada naara din care curge sange daca este vreo sensibilitate acolo si apoi la un ekg sa vada tensiune si nimia cum sunt, multa sanatate. Esti fată? Ce varsta ai?

| SetYourselfFree explică (pentru CristiDinBucuresti):

Sunt fata.am 22 ani. tensiunea de obicei e mica, 90/60

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru SetYourselfFree):

Cînd i ei tensiunea daca ai tu tensiometru digital acasa, acolo pe ecran afiseaza tensiunea si pulsul, sunt importante toate cifrele ca acum tu zici tensiunea ta de obicei este mica 90/60 dar pulsul?

| 1997onur a răspuns:

Mergi la medicul de familie bro.

| ContDeTest a răspuns:

Înainte de vaccin, când ai mai avut ultima oară astfel de sângerări?