| cosmin986522 a întrebat:

am o problema si sper sa ma ajutati. Capul penisului e acoperit complet de piele(nu pot face decalotarea deloc), dar nu am usturime si nici cand mi-am inceput viata sexuala nu am avut durere deloc, nici un pic macar dar singuru lucru ce am vazut e ca s-a inrosit capul penisului. Vreau sa stiu daca o sa am probleme pe viitor daca nu merg la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| icsbooy a răspuns:

Adica, pielea din varf nu e deloc elastica? si nu se poate descoperi capu?

| Zamolxe777 a răspuns:

Du-te la urolog!

| cosmin986522 explică (pentru icsbooy):

Exact sad

| BaiatulAnonim a răspuns:

Nu e niciun motiv de ingrijorare big grin E de la lipsa de "exercitiu"winking Incearca sa il decalotezi incet ( de preferat cand esti in cada, in apa calduta, iar muschii sa fie relaxati) si cu timpul (1-2 saptamani) o sa se decaloteze asa de usor ca ai sa ai impresia ca il decalotezi de o viatawinking bafta big grin Nu cred ca e o problema genitala, e ceva normal la toti baietii.