| millietwo a întrebat:

Buna,am o urgenta! sad Mie frica,sa nu fiu insarcinata! Eu am colita si gastrita ulceroasa,si probabil de la asta mie greata uneori. Dar,luna trecuta mi-a venit stopul,am prins si luna asta, 30 iunie-4 iulie. Si acum am alta nedumerire. uneori mi se intaresc sfarcurile si ma dor,la atingere. ma doare burta ca si cum mi-ar veni stopul, am facut test a iesit negativ. Ce sa fac? Oare sunt gravida? aa si miau crescut un pic sanii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| lipskissmiss a răspuns:

Sanii cresc dupa cateva luni de sarcina
daca te doare burta nu inseamna ca esti gravida, o sarcina nu cauzeaza dureri din primele saptamani
si faza cu sanii nu are legatura cu sarcina.
in plus testul se face la 7 zile de la intarzierea stopului
sau 21 de zile de la actul ce a cauzat sarcina

| neutrino a răspuns:

Si atunci cand ai gastrita sexul tot cu prezervativ se face.

| millietwo explică (pentru lipskissmiss):

De o luna si ceva nu am mai avut nici un act sexual. Ma gandesc poate sa nu fi fost exact testul

| millietwo explică (pentru neutrino):

Nu am mai avut act sexual de o luna si ceva

| Lamborghiniasx a răspuns:

O sa ai un copilas!

| kaliseei a răspuns:

Sanii devin durerori din cauza dereglarilor hormonale care se produc in organism. Poate ai trecut printr-un stres sau ceva asemanator. In fine, ideea e ca daca nu ai avut contact sexual NEPROTEJAT nu ai cum sa fii insarcinata. Testul trebuie facut dupa 3 saptamani de la contactul cu risc.
Poate trebuie sa iti vina si de asta ai sanii tensionati happy

| Alicezzz a răspuns:

Draga mea, nu este cazul sa te alarmezi asa tare, daca nu ai facut sex de o luna asta nu inseamna ca nu poti fi insarcinata. Testul il faci la 2 saptamani de la ultimul act sexual sau la o saptamana de cand ti a intarziat menstruatia.Normal acum la inceputul luni august ar tr sa iti vina, daca nu iti vine iti faci un test. Durerile tale de sani de burta nu inseamna neaparat ca esti insarcinata, nu stiu ce varsta ai dar poate fi vorba de o dereglare hormonala. Eu te sfatuiesc sa astepti sa iti vina ciclu acum in august, daca nu iti vine faci un test si vezi despre ce este vorba. si te as mai sfatui si daca testul este negativ totusi sa mergi la un control de rutina mai ales ca ai o viata sexuala si sa te vada un medic asta pentru sanatatea ta si siguranta ta pe viitor!

| AndyLavy a răspuns:

Daca ti-a venit, doua luni la rand slabe sanse sa fii insarcinata. daca testul a iesit negativ cu atat mai putin. mai fa unul, la cel putin doua saptamani de la ultimul contact sexual neprotejat, daca si asta iti iese negativ atunci stai fara grija. durerile sunt normale in preajma menstruatiei, dar totodata poate ai vreo dereglare hormonala, cine stie. daca ai inca dubii mergi la un control. nu are ce sa strice