| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna.Am observat ca incep sa am dintii foarte slabi, drept urmare am mers la stomatolog. Acesta a spus ca igiena dentara este una buna si nu pare ca dintii sunt afectati de factorii din exterior. Mi-a spus sa imi fac un set de analize.Intrebarea este: Ce tratament ar putea sa imi dea pentru rezolvarea problemei? Sau ce mi-ar putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Prima data trebuie sa faci analizele și doar după poți afla ce e de făcut

Bula
| Bula a răspuns:

Tu trebuie sa faci tie, mancand alimente bogate in?
. calciu
- magneziu
- fier
- flor

| Mindfulness a răspuns:

Bula ți-a dat un răspuns mai bun decât ți-l oferea și stomatologii!
Renunța și la dulciuri daca poți, și nu te spala pe dinți decât după 30 de minute minim de la ultima masa!
La mine e mai grav, îmi cad dinții sănătoși de la parodontoza! O sa merg la stomatolog sa îmi de-a ceva tratament sa o mai întârzii dar tot e nasolie. Și mă spăl des pe dinți, alții nu se spala deloc și nu au nici pe naiba

| IL0VEDINER0 explică (pentru Mindfulness):

Asta ma frustreaza si pe mine.Mananc dulciuri foarte rar, imi spal dintii de 2 ori pe zi si nu doar ca "ii spal", am grija de ei mai mare decat am de mine in general, si ii privesc pe altii cum mănânca caramele si nu se spala pe dinti cu anii, si totusi nu au nimic. Geneticul ăsta...

| Mindfulness a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Da,de la genetic și măselele au o predispunere mai mare la carii, deci,, e selecția naturală"
Ce ai tu nu e foarte grav, du-te la un cabinet serios că îți dau ei un tratament eficient
Tu cred că trebuie să refuzi detartrajul din cauza problemei tale cu dinții slabi, sau îl poți face mai rar odată la 1 an nu la 6 luni!
Ce ai tu nu e așa de speriat,când ai parodontoza atunci e capăt de linie! Îți dă dauna la psihic, poți să ajungi la sinucidere!
Nu știu ce să zic și cu existența unui Dumnezeu că unii sunt oameni foarte foarte răi și sunt și bogați și foarte sănătoși și îi iubește și ogramada de oameni. Omul bun e bătut de soarta și urat de lume, și mai e și bolnav și mega- ultra- ghinionist! Cam incep și eu să îmi pierd credință în acest Dumnezeu nemaivăzut descrie peste tot ca fiind un măreț iubitor și iertător!
Sa nu mai zic de boschetarii care dorm noaptea pe bănci și în iarna și nu au nimic, și noi ne îmbolnăvim din orice și la rinichi și din toate punctele de vedere daca stam puțin în frig dezbrăcați, dar și îmbrăcați.
Și imunitatea aia ori o capătă pe parcurs ori și aia e genetica!