| Cristi72992859 a întrebat:

Bună! Am obținut recent permisul de conducere și, având în vedere discuțiile despre testele fals pozitive pentru droguri sau alcool, aș vrea să știu ce pastă de dinți și apă de gură îmi recomandați, astfel încât să evit orice astfel de probleme.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ee hai sa nu ne panicam din orice acum
Iar testele de alcool sunt destul de precise, nu se declanseaza ele de la apa de gura.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Fals pozitiv pentru alcool nu prea exista, decat daca bei inhalezi/bei substante cu alcool, ceea ce este la mintea cocosului.
Deci, evita apa de gura cu alcool (Listerine e printre ele). Colgate Plax mi se pare ca e fara.

Cat despre falsul pozitiv la droguri, doar medicamentele pot da acel fals pozitiv. Analgezicele si medicamentele pentru raceala pot contine substante care sa dea pozitiv pe drugtest.
Dar situatiile sunt mai rare decat ai avea impresia, iar politistii nu scot drugtestul pe oricine. Etilotestul, da. Iar modelul nou de etilotest (cel negru, la care sufli lateral) este foarte sensibil, si poate da pozitiv daca te parfumezi ca o mireasa de la tara, de iti ajunge parfumul pe limba (probabil stii senzatia).
Cel vechi, alb, mai butucanos, eu si multi altii l-am pacalit cu tot cu consum de alcool. Mi-a iesit 0.00 dupa ce am consumat bere cu cola. Altora le-a iesit 0.00 dupa bauturi spirtoase in timpul mesei. Cu asta nou nu mai merge smecheria, te prinde si daca ai baut mai mult cu o seara inainte, si nu este "fals pozitiv", ci realitate. Organismul nu proceseaza repede alcoolul, trebuie macar 48h dupa o betie serioasa, pana la "purificare".

| gabicoo a răspuns:

Recomand apa de gură "Ochii lui Dobrin"! Românească, originală și bio.

| FreddieM a răspuns:

Nu te droga și vei fi în regula.
Cheers

| GligoresiLaruca a răspuns (pentru gabicoo):

Merge si Mona.