L-ai pus la puscarie sau intr-un salon specializat? Ideal ar fi sa mergi la medic, ca nu e deloc ok 6 luni sa stai cu o infectie. Si serul fiziologic sa faci ce cu el? Ala e practic apa distilata cu sare...
Pierce din ce material e?
Foloseste Betadina pentru dezinfectie, pana ce trece infectia (maxim 2 saptamani).
Daca infectia nu trece in 2 saptamani, atunci scoate si arunca pierce-ul!
De două ori pe zi, trebuie curățat cu betadină și uns cu Baneocin. Dacă nici așa nu se ameliorează situația ia legătura cu piercerul tău. Și bijuteria să fie dintr’un material bun, oțel chirurgical. Eu îți spun din propria experiență cum am făcut cu ale mele. Mult succes!
Dă-ți-l frate jos, că sănătatea e cea mai importantă. Dacă se duce înfecția în corp e nasol
Asta am vrut sa fac dar Îmi era frica o sa fac și acest Lucru multumesc
Pierce ghirurgical cred pentru ca nu l-am pus la salon ci la un domn care asta e privată la el ceva de genul o sa fac și asta cu bentadina
Urgent la spital sa ti se curete rana si sa ti se faca antibiotic, fiindca buricul este "poarta de intrare" in burta ta iar o infectie facuta in buric poate duce infectarea organelor interne si a colonului, facand septicemie si moarte.
Vezi tu, de aceea NU este recomandat piercingul in buric, din cauza acestui risc major de septicemie si moarte. Imi pare rau, dar chiar nu glumesc, fugi la spital!
Așa mi s’a spus la salon să îl îngrijesc. Ai grijă de tine, o să fie bine
FCatalinf întreabă: