| Maxx23 a întrebat:

Bună! Am primit de la antrenorul o dietă personală pentru masă musculară
Sa mananc numai doua saptamani
Mic dejun : 200 g de orez
4 omlete
1 tableta de Multivitamin One a day de la BiotechUsa
Pranz : 200 g de piept de pui sau vita
200 gr de orez fiert cu mazare
Gustare : 100 g Cereale Dr Oetker cu gem
Cina : O doza de BiotechUsa Hyper Mass
Ce e asta fratilor? Asta e dieta?
Mi s-a recomandat sa beau 4 litri de apa zilnic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Cereale cu gem...câh

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe ce baza ti-a dat el dieta asta? In primul rand, care e scopul tau? Mentinere, acumulare sau slabire? In al doilea rand, acest numarul de calorii poate fi ''bun'' pentru unii si ''rau'' pentru altii. happy

| Maxx23 explică (pentru anonim_4396):

Scopul meu e masa musculara

| anonim_4396 a răspuns (pentru Maxx23):

Pai, vezi daca, mancand asa si mentinand nivelul de activitate aprox la fel, iei sau scazi pe cantar. Si asa stii daca e bun au ba

| Den1sa a răspuns:

Da asta e dieta, ce e asa greu de inteles?

| Den1sa a răspuns:

Iar antrenorul ala al tau cam dobitoc cum sa maninci 2 saptamini aceleasi lucruri in fiecare zi, daca vrei ce e mai bine pentru sanatatea ta du-te la un nutrtionist care sa iti faca o dieta (pentru 1, 2, 3 saptamini sau cate vrei tu)special bazata pe proteina, automat perfecta pentru a adauga masa muscularawinking

| Laura162 a răspuns:

Da, asta e dieta. Ti se par prea multe calorii?

| Maxx23 explică (pentru Laura162):

Sa mananc tot aceeasi dieta pe 2 săptămâni? Tu esti conștientă?

| Laura162 a răspuns (pentru Maxx23):

N-are cum sa-ti fi dat o singura varianta de meniu si s-o repeti tot pe aia zilnic timp de 2 saptamani. Sigur nu ti-a dat instructiuni si varianta aia doar ca exemplu de cum sa le aplici?