anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am primit o lovitura de picior in abdomen din greseala si in momentul asta ma de destul de tare. Problema e ca am citit ca pot fi destul de grave aceste lovituri, dar eu fiind si in perioada aceea a lunii oricum am dureri. Deci..cum pot identifica daca Doamne fereste a fost provocat ceva grav in interior? Chiar daca durerea ar disparea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Antonia452 a răspuns:

Daca ar fi ceva grav durerea nu ar putea fi suportabila plus ca nu poate sa te loveasca cineva atat de tara din greseala. sau pentru linistea ta poti maine sa te duci la medicul de familie iar el o sa stie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Antonia452):

Medicul de familie nu e duminica..si nici luni. Si citisem pe net ca si daca durerea dispare, tot pot exista acele afectiuni, dar la simptome nu spun nimic clar.

| Ralukafay a răspuns:

Mai bine mergi la un ginecolog.Si daca te consoleaza cu ceva si eu am fost lovita in abdomen din greseala, dar nu am avut nimic, nici tu nu ai, nu te mai speria.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ralukafay):

Am mai fost si eu lovita..doar ca acum parca a durut mai tarelaughing ideea era ca citisem ca daca a fostvo lovitura mai mare poti face hemoragii, rupere de intestin..etc. si toate au simptome pe care eu nu am cum sa le descopar acum fiind in perioada aia. Cu mersul la dr e mai greu.mi se da foarte greu trimitere si dupa programare cand deja nu mai am nimic.

| Ralukafay a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu este cazul tau.Pentru ca daca ai avea rupere de intestin sau hemoragii nu ai putea suporta durerile, nu ai putea face nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Ralukafay):

Ideea e ca de cand m-a lovit in afara de durerea normală am avut dureri la urinare, prima zi ma durea abdomenul când urinam si cu greu puteam, iar azi am nevoie din 30 de min in 30 de min. O sa merg miercuri la dr de familie sa vad ce spune, teama mea e ca daca am ceva si nu descopar se va agrava pentru ca in curand plec in afara si acolo e mai greu cu doctorul.

| Ralukafay a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai mai bine sa mergi la doctor si aflii ce ai.