Anestezia mi-a facut-o doar in deget, de 4 ori, pentru ca eram mai sensibil si inca durea dupa a 2x injectie, am mentionat ca aveam dureri de la deget inainte sa merg la doctor? Curaj si sanatate!
Du-te la spital, daca nu vrei sa fie si mai rau. Nu conteaza ce-ti vor face pentru ca oricum va fi mai bine.
Bineinteles ca mai intai te consulta si dupa aceea o sa iti spuna ce trebuie facut si in ce consta interventia.O sa ti se faca anestezie.Sanatate!
Salut, am trecut si eu prin asta si sa stii ca nu am simtit nimic. Prima data cand am fost acolo am fost pus pe un pat mi-am dat jos cirapul s-au uitat acolo si mi-au zis sa stau cu degetul in apa cu sare 1 saptamana. Dupa o saptamana m-au pus din nou pe o masa intins cu piciorul putin indoit. Nu a durut nimic, exceptie prima impunsatura care a fost in lateralul degetului cu problema (picior).Eu m-am si uitat ce au facut, dar mai bine nu iti zic, fiindca te sperii . Dupa ce au taiat unghia incarnata, am fost bandajat si am stat cu piciorul ridicat pe un scaun 5-6 min. Eu nu am sangerat asa ca mau lasat acasa, iar daca sangeram imi schimbau bandajul.
Si nici dupa ce trece efectul anestezicului nu simti nimic, adica la mine si-a pierdut efectul dupa 3-4 ore dupa ce am plecat acasa, iar atunci doar mi-am simtit degetul ca normal, nici o durere.
Sfatul "medicului" (eu ) nu te uita la deget atunci cand te opereaza, decat daca vrei sa te faci doctor chirurg sau daca esti mai curios decat mine.
Sper ca te-am ajutat.
Ok da pe mine ma intereseaza cand ajung acolo ce-ti face.
Te pune pe scaun iti da anestezie, doare? nu doare?
Asta ma intere eu stiu ca trebuie interventie.
Bravo asta ma intereseaza pe mine. Miai dat si curaj eu am gandit ca nu te lasa acasa si ca te doare acolo. Bun vad ca ti-a dat anestezie ca sa nu simnti anestezia ti la dat in deget?
Tu meriti funda si til voi da.
Normal ca iti face anestezie.Hai sa iti spun un secret.Trebuie sa te rogi ca Dumnezeu sa fie cu tine sa te intareasca si sa lucreze El prin mana medicului.In timp ce iti face interventia tu sa te rogi.Vei simti ca El este acolo si va fi bine.Ma rog si eu pentru tine.OK?!
Ajungi fata in fata cu chirurgul te va consulta se uita la unghie si iti zice cand esti gata de operatie veti stabili ziua!
In ziua respectiva e bine sa iti iei o pereche de pantaloni mai largi si papuci pentru operatie te va ruga sa te schimbi te vei aseza pe masa de operatie chirurgul si un asistent vor pregati o seringa cu Xilina, Bisturiu, Pensa. operatia dureaza cam 10 minute
mie mi-a facut 3 injectii in deget prima a durut suportabil iar celelate deloc iti va pune ca un garou pe deget sa opreasca circulatia iar pe mine m'a lasat sa vad tot ce mi-a facut chiar mi-a placut ca vreau sa merg pe meserie iti taie un sfert de unghie pana la radacina pe urma te panseaza o sa curga sange deoarece vei fi nevoita sa lasi piciorul jos iar cand ajungi acasa il vei tine ridicat deasupra inimii in pat
vei pune niste perne durerea o sa fie suportabila iar in 2 saptamani vei fi ca nou! Multa bafta
Asta am vrut sa aud... Bravo
Nu pot sa-ti dau funda dar incerc sa-ti dau inteligent!