| Eliene a întrebat:

Am probleme mari cu somnul. Ce pot sa fac ca sa adorm cat se poate de repede?
P.S. Nu-mi spuneti sa beau lapte cald cu miere. La mine nu tine.
FundaVOT!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madyupsik a răspuns:

Nu trebuie sa ei pastile deoarece ele pot provoca independenta. Fa o schimbare in camera ta. De exemplu sa ceva mutari in mobila, schimbale cu locul. Ar fi bine sa lasi o fereastra deschisa pe tot parcursul zilei. Schimpa toata lengeria de pat. Si inainte de somn mergi si fa o plimbare in aer liber. Iar cu 20 minute inainte sa mergi la culcate un pahar de apa calduta +1 lingurita de miere+1 lingurita suc de lamie.
Mie mia ajutat sper ca si tie iti va fi de folos. Bafta

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Există somnifere.

| pantofipantofi a răspuns:

Sunt niste pastile din plante la plafar, bien dormir se numesc
iei seara cate una cu 30 min inainte de a te pune in pat
adormi foarte bine
stai linistita ca nu sunt somnifere
pe mine m-au ajutat
dar cand nu le mai iei revii la vechiul program

| Lia09 a răspuns:

Fa mult sport ca sa obosesti si sa simti nevoia de odihna, mananca ceapa (se zice ca produce somn), bea ceai. Daca nu, apeleaza la niste somnifere, desi nu stiu cat de sanatoase is.

| Ahead a răspuns:

Trebuie sa incerci sa nu te gandesti la nimica.
Plus de asta ca sa ai un somn ok este bine sa dormi 8 ore/ noapte.
Fa un sport, sau miscare ca seara cand te pui in pat sa fi obosita iar cand te trezesti sa iti recapeti fortele.
Succes

| b3bitsa a răspuns:

Cum spunea McNigel : exista somnifere, mergi la farmacie iti cumperi, iei cate o pastila inainte cu vrep 30 min de culcare si e ok:*

| Sara2 a răspuns (pentru Lia09):

La cata ceapa mananc eu, si cat sport fac, si cat ceai beau, trebuia sa dorm non stop?
no, aceeasi problema am si eu si nimic nu ma ajuta

| mortviu a răspuns:

Vino la mine, te adorm eu imediat! Dragi mei sexul vindeca orice boala! Nu ratati, e la promotie.

| Lia09 a răspuns (pentru Sara2):

N-am zis ca functioneaza la toti happy am dat niste variante!

| Sara2 a răspuns (pentru Lia09):

Aham ok
am auzit si eu aceste variante da nu stiu