| x2gk9r a întrebat:

Buna….am renuntat la fumat de 5 zile si e mult mai bine dar credeti ma, am dureri de cap ma enervez din orice si simt nevoia sa fumez o tigara si tot ma abtin…ma simt pierdut credeti ma nu stiu ce sa fac?
De fiecare data cand imi vine pofta de tigara mananc si e foarte bine ce fac. dar zi de zi cand ma trezesc tot la ele ma gandesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"am renuntat la fumat de 5 zile" - FELICITĂRI

"nu stiu ce sa fac?" - FEREȘTE-TE de prietenii/amicii fumători

In rest... incăpățânează-te și reușești

| gabicoo a răspuns:

Treci la pufuleți. Și ceai de tei.

| Doru51 a răspuns:

Felicitări! depinde cât timp ai fumat,dar vreau să îți spun din experiența mea,am fumat multi ani,dar eu consider că ambiția este totul,m-am lăsat de fumat și nu am mai fumat,consider că este mai mult un obicei, și nu cred in dependenta, așa că cel mai ușor ar fi să stai o vreme departe de locurile in care se fumează, evita prietenii și anturajele unde se fumează, macar o lună, două. Succes!

| minrest a răspuns:

Sevrajul sever a trecut, chiar daca nu iti dai seama; mai rabda cateva zile si vei vedea ca iti va fi mult mai usor.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Incearca sa faci sport. Din pacate, sevrajul acesta nu va trece prea usor. In timp, vei mai avea asemenea "pofte" insa vei stii sa le controlezi.

| johnnny123 a răspuns:

Tu cum credeai că va fi procesul de a renunța la țigări? Ușor?

Ce să faci? Orice altceva în afară de a fuma (sau de a înlocui țigările cu vreun alt viciu și mai periculos)

| Cresta a răspuns:

E greu la inceput. Pe urma nici nu te mai gandesti. Tine-o tot asa. Dar nu mai manca mult ca ai sa te ingrasi. De la mancare, nu de la lipsa tigarilor.
Am vazut oameni care au tinut o scobitoare in gura pana nu le-a mai trebuit tigara.

| forestlex a răspuns:

1. Iesi la o plimbare
2. Mesteci guma de mestecat
3. Iti iei un caine sau o pisica, te vor tine ocupat si te vor ajuta la stres. Succes si felicitari!

| Kufu95 a răspuns:

Așa vei fi o perioadă, găsește ceva, să îți taie gândul de acolo.

| Andreea201329cu a răspuns:

Incearca mereu timp de vreo 5 zile sa tii o guma in gura.De preferat mentolata

| alina2k18 a răspuns:

O sa ramai cu sevraj pe termen lung daca nu te apuci de ceva ce stimuleaza creierul gen sport intens.
Oricum e greu mai ales daca ai fost fumator foarte multi ani.