| Star19 a întrebat:

Buna.
Am senzatie de arsura in zona intima care coboara pe piciorul stang putin.

Cateodata si durere si usturime in zona intima insotita de o roseata cu cosuri mici albe in piele care ba apare, ba dispare si simt ca se extinde totul mai tare de la o zi la alta.
Am fost la ginecolog, a zis ca totul este ok, nu a depistat nimic si am fost la medic si mi-a luat proba de sange si la fel nu s-a gasit nimic in sange.
Am luat antibiotice acum 2 luni si poate e reactie adversa de la ele sau o iritatie nu stiu.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Florian80 a răspuns:

Poate e o reactie adversa la acel antibiotic si de aceea ai usturimea. Chiar daca nu il mai iei acum reactia poate sa apara si tardiv dupa....Nu fi ingrijorata, daca analizele de sange sunt bune si doctorul ginecolog a zis ca totul e ok pur si simplu iti faci griji degeaba.

| Star19 explică (pentru Florian80):

Usturimea si arsura cateodata e insuportabila si sigur nu este ceva normal. si faptul ca arsura se extinde mai tare ma sperie.

| dullcat a răspuns:

Buna.Folosesti anumite produse pe acea zona? De curatat, epilat etc? Poate fi o reactie adversa.

| Violleta2022 a răspuns:

Ginecologul nu ia proba de sange... deci du-te la ginecolog de data asta si vezi ce boala cu transmitere sexuala ai luat, sa-ti faca test la secretia vaginala, care se scurge din vagin si-ti da aceste usturimi vulvare, roseata si bube ca poate fii herpes vaginal sau chiar sifilis.