| Andreutza2106 a întrebat:

am si eu nevoie urgenta de ajutorul vostru. Vreau sa imi spuneti daca ati fost la dermatolog din cadrul clinicii Laurus Medical din Ploiesti pentru tratarea acneei. V-a ajutat aceea sedinta sau ati dat banii degeaba. Dau funda pentru cel mai detaliat raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Cislariu_Iulian_1992 a răspuns:

Acum doi ani am fost la dumnealui cu afectiunea de piele numita si Piciorul Atletului.Ca in Romania, te duci cu una, te intorci cu alta.Doctorul nu purta manusi astfel am luat de la el psoriazis tot la picior.L-am dat in judecata dar fara succes.Acum am doi gemeni si ei la randul lor cu aceasta boala.Mi-a nenorocit viata.Ai grija.

1 răspuns:
| Andreutza2106 explică (pentru Cislariu_Iulian_1992):

Foarte nasol! De fapt asa e cam peste tot te duci cu o afectiune si te imbolnavesti de alt ceva! Acum nu stiu ce sa fac deoarece am probleme cu acneea de 2 ani si am fost pana acum la 2 dermatologi si degeaba chiar din contra am avut probleme din cauza tratamentului! straight face Alt dermatolog bun din Ploiesti sti? happy