anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o intreabare happy am facut saptamana trecuta injectabil cu vitamina B1, B6 si B12... dupa cat timp se vor vedea rezultatele? adica vreau sa ma ingras am 45 de kilograme si 1.64 inaltime si vreau sa pun 5-7 kilograme dar nu reusesc sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Dieta si sport (inot), ca sa asiguri dezvoltarea armonioasa a corpului. Nu ai zis ce varsta ai, raportul dintre masa si inaltime variaza de-a lungul anilor.

5 răspunsuri:
| anacolda a răspuns:

B-urile nu ingrasa. Si nu de ingrasare ai nevoie, ci de cresterea masei musculare. Fa sport, moderat si manaca proteine bune, care se asimileaza usor: branza de vaci, icre de crap sau icre negre daca iti permiti, zilnic. Elimina painea si inlocuieste-o cu cereale. Cand va creste masa musculara vei arata bine fara a te ingrasa. Grasimea dauneaza si nu da aspect placut.
Uitat-te la principiile alimentatiei corecte pe http://vindecarenaturista.blogspot.ro

| zuzy17 a răspuns (pentru anacolda):

Mersi :*

| zuzy17 a răspuns (pentru Zenithf):

Pai am 17 ani si sunt fata

| Zenithf a răspuns:

Intr-adevar, dupa calculele de aici http://calculator-greutate-ideala.host22.com/......ideala.php pare sa fii subponderala. Raman la ce am zis anterior, ai nevoie de un sport si de o dieta sanatoasa, ca sa cresti un pic masa musculara si densitatea osoasa. Ca colacei de grasime sunt usor de pus, dar nu folosesc si nici sanatosi nu sunt.

| zuzy17 a răspuns (pentru Zenithf):

Am fost acum cateva luni la sala...dar nu m-am tinut deoarece nu am avut instructor si de capul meu nu prea imi place sa fac laughing dar mi-s-a mai spus ca asa este fizionomia mea si ca o sa ma ingras dupa ce voi face copii si bla bla bla ...pana la 25-30 de ani nu am rabdare.