| Bubblic38295 a întrebat:

Am și eu o intrebare. Am 18 ani și de câteva luni ( mai exact 3/4 luni) am observat că firul de la rădăcina părului a început să crească mai gros ( nu e drept-drept, are o formă neregulată și pare aspru), iar în unele cazuri este ondulat. Aș vrea să știu de ce îmi crește în felul acesta, pentru că până acum nu mi s-a mai întamplat. Mentionez că am părul drept încă din copilărie, îl spăl de 1/2 ori pe săptămână și folosesc uscătorul de fiecare dată.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Sociopatul a răspuns:

Stiu ce spui, eu aveam parul foarte drept cand eram mai mic, acum am observat ca a inceput sa mi se onduleze, probabil ca inca ne dezvoltam si face parte din transformare

| poenaru12 a răspuns:

ATENTIE! nu mai folosi uscatorul te rog il arde si de aceia el arata asa. daca e bine sa poti sa faci cam 4 ori pe saptamana spalare si il stegi si atat lasa-l pe el sa se usuce in parametri astia fara uscator se va simti diferenta. foloseste un sampon elvese rosu chiar daca nu ai fost vopsit(a). dupa ce e semiud incerca usor cu peria sa il descurci. fara uscator fara fara ok. sa imi spui daca ai incercat.

| Bubblic38295 explică (pentru poenaru12):

Am renunțat sa mai folosesc sampon din România, cel puțin iti spun ca am incercat elseve 2 saptamani si mi-a cazut o cantitate de păr ca niciodata