Puneti ciorapi cu otet, i-a nurofen, puneti o compresa cu apa rece si stai in pat si bea ceai. funda?
Mananca supa usor fierbinte si bea ceai(de musetel si/sau de menta,eventual cu lamaie si miere),la fel,usor fierbinte,imbraca-te bine,nu sta in curent,ai grija sa fie cald in camera ta si sa fii invelit/a bine.Opteaza pentru bai calde,in locul dusurilor,in aceasta perioada si usuca-te cat mai repede.Nu consuma alimente reci si nu bea lichide reci(doar la temperatura camerei).Daca-ti doresti un medicament pentru a grabi vindecarea,recomand calduros Oscillococcinum.In rest,multa odihna.Insanatosire grabnica.
Cel mai bine este sa consulti un doctor, el iti poate da tratamentul corespunzator, fa`ti putin de timp si mergi la medicul de familie sau la pediatrie.Nu e bine sa iei tot felul de medicamente din spusele altora, desi acestea isi fac "treaba" uneori. Daca tusesti de 2 saptamani, cred ca ai un virus destul de puternic sau o bacterie. ceva si nu te lasa in pace
Te inteleg perfect, am fost si eu racita si inca mai sunt.Imi e foarte rau si tusa parca mia mai trecut.Te sfatuiesc sa nu mai iesi afara si sa stai numai in patura +sa bei multe ceaiuri.Iti recomand pentru tusa HUMEX e foarte bun, iar pentru raceala NUROFEN JUNIOR e mai bun decat cel de adulti asta depinde si de varsta ta.Iti doresc sa scapi de raceala si nu iti mai face tot felul de griji.Multa sanatate!