| LaFleurBelle a întrebat:

kiss Buna! Am si eu o intrebare! Daca iti iei mustata de la 16 ani, la salon cu ceara, poate sa iti dispara pe viitor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| WeaponGirl a răspuns:

Sa dispara nu, va trebui sa o iei in mod regulat dupa aceea o data la cateva saptamanii, pentru ca o sa creasca la loc happy

| Saya a răspuns:

Va creste din nou si va trebui luna de luna sa te duci la salon sa te epileze.

Pa

| moldovianu a răspuns:

Nu,singura solutie pentru asa ceva e tratament cu laser!

| MsGringer a răspuns:

Nu iti dispare.Si eu am 16 ani jum si imi iau mustata de anul trecut.Dar in schimb se rareste...si cu cat trec anii cu atat se rareste mai mult, dar nu dispare, mai ramane putin.

| xKathrinexD a răspuns:

O sa creasca din nou. Daca vrei sa nu iti mai creasca par pe o anumita parte a corpului foloseste laserul, dar, costa cam mult.

| Cruciuliță a răspuns:

Nici vorbă! Exista solutii de epilare definitiva la cabinete medicale, speciale, dar nu stiu cate mii de euro costă! tu crezi ca daca era ieftin nu alergau fetele să fie pururea frumoase? Vedeai cozi mai mari decat la concertele date de Inna laughing!

| lung10 a răspuns:

Daca iti iei mustata de cand ti-a aparut atunci n timp radacina parului se va slabi si firul de par va fi foarte slab.

| totElodia a răspuns:

1. Este "LaBelleFleur"
2. Nu, doar se va diminua cu un milimetru probabil, daca se continua cu epilarea acestea cu ceara. Dar doar in cativa ani probabil.

| LaFleurBelle explică (pentru totElodia):

Draga, stiu franceza, dar am pus un nume mai deosebit si inversat ca pur si simplu asa am vrut happy. Eu nu m-am legat de numele tau, asa ca te rog frumos sa nu te amesteci! Aaa, si multumesc pentru sfat.