Pai eu am 13 ani, 1.57 si 44 kg, si toti zic ca arat bestial + doctorul a zis ca sunt foarte bine proportionata, deci cam asa eram si eu deci e foarte bine decat cu 100 de kg. debea sa intri e usa Succes si multi pupici
Eu zic ca esti un pic cam grasuta, insa nu sunt motive de ingrijorare. eu am 14 ani, 39 de kg si 1, 70 aproape si nu sunt slaba ca un bat
Poi depinde de fiecare corp/organism in ce mod se dezvolta. Unii mai repede altii mai incet, depinde si de parintii tai si poate si chiar de bunici, Ca de exemplu eu am parul mai des pentru ca bunica l-a avut des, parintii mei nu l-au avut asa de des. Deci acum ti-am spus depinde de fiecare organism, cat de repede se dezvolta. Nu-ti face griji oricum mai cresti
Eu am o prietena de 13 ani cu 1.48 si 40kg. Esti destul de scunda pentru varsta ta dar nu e ceva anormal. Si in plus nici nu poti spune ca esti prea grasa sau mult pre slaba. Din ce ne-ai spus pari sa fi chiar foarte ok!
Pai daca parintii tai sunt si ei cam la fel 1 60 si eu stiu cate kilograme Este destul de normal. asta este...cu siguranta vei mai creste.te asigur asa ca stai linistita.fa si tu mult sport. miscare.dar la kilograme stai bine. cred ca ai vrea sa ai 50 60 de kilograme? tu cum te simti in pielea" ta?
Mai, eu nu sunt grasuta, adica poate ca sunt daca spui tu, dar nu se vede.Nu vreau sa fiu nici foarte slaba, vreau sa stiu daca e ok sa am greutatea si inaltimea asta la varsta mea :*
Adica am colege cu cativa centimetri mai multi decat mine si care au peste 60 kg. La ele e ok?
Pai eu am 12 ani, 47 kg si ma aprorii de 1, 70.Capul sus, noi fetele avem o perioada de crestere, a ta o sa incepapa putin mai tarziu adica cam pe la 13-14 ani!
Colegele MELE care au 14 ani 1, 70 si 50 de kile SUNT slabe ca un bat. Daca tu chiar crezi ca 39 kg la 1.47 inseamna ca e grasuta ar fi bine sa te mai gandesti putin. De asemenea ti-as recomanda sa te duci la un doctor pentru ca esti MULT prea slaba pentru inaltimea ta. Si daca chiar zici ca nu esti ca un bat, singura explicatie este ca esti un robot cu inteligenta artificiala umplut cu heliu! E vreunul din parintii tai cercetator in domeniul roboticii? Sper sa nu consideri mesajul asta ca fiind o insulta dar raspunsul tau a fost total gresit, paralel, eronat...
Stiu, sunt putin scunda la 12 ani, dar partea buna: Nu sunt ultima la sport )))! Am luat niste vitamine care ajuta si la crestere, imunitate, stres etc. Dar am auzit ca isi fac efectul in timp. Acum doi ani eram si mai scunda si nu era prea bine, dar acum doctorul a spus ca nu sunt motive de ingrijorare.
Multumesc pentru raspuns!
Tu chiar nu ti dai seama de ce poti sa faci
? inca cativa ca tine si biata fata poate avea de suferit foarte rau chiar nu ti dai seama ca dintr o simpla gluma poti influenta foarte negativ viata ei?! Stergeti imediat raspunsul~~~! ok? Chiar te rog frumos ~~~! Daca parintii ei sunt niste persoane minione ea cum ai vrea sa fie?! Ai grija ce raspunzi fara sa ti dai seama! Crede ma!