anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca la 12 ani sa am inaltimea de 1.47 si 39 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
41 răspunsuri:
| VadTot a răspuns (pentru AndraRox):

Deci Andra Nu te lua dupa raspunsurile negative care le ai primit aici ci mai degraba asculta Dr Doar el este in masura sa ti de a cel mai bun raspuns Si te asigur ca vei mai creste...Cel mai probabil vei ajunge pe 1 65 peste vreo doi ani Ai sa vezi!

| scumpikxa a răspuns (pentru AndraRox):

La varsta asta, 60 de kg nu e normal nici macat pentru 1, 70! Ca sa-ti faci o idee, un BARBAT ADULT ar trebui si aiba la kg cu 10 mai putin decat are centmetrii peste 1m. Ele chiar ar trebui sa se ingrijoreze

| Miuletz a răspuns (pentru ClaraLove):

Bine zis happy eu am 11 ani 44 kg si 1, 60 deci pana la 14 ani o sa am 1.80?laughing)

| AndraRox a răspuns (pentru VadTot):

Ok, multumesc mult!

A dar parintii mei nu sunt niste persoane minione, chiar deloc.
Si e ok, poate a glumit.

| AndraRox a răspuns (pentru scumpikxa):

Asta le-am spus si eu, dar. Na, fac ce vor!

| VadTot a răspuns (pentru AndraRox):

Sa ai grija de tine si nu te mai lua dupa toti aiuriti de pe net!

Ok! :*

| DaDiSk a răspuns:

Eu am 13 ani 1.61m si 41kg

| AlecsMeeeh a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Da`mi voie sa te contrazic. Aici depinde de fiecare corp. Colega mea are 13 ani si 1, 70 si 50 de kg si e scandura.Eu am 1, 65 si 53 kg si consider ca sunt bine, in schimb alta colega de 50 de kg dar de aceeasi inaltime este mai " pufoasa ".

| FlyingSparkle a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Doamne, am scris gresit. voiam sa scriu 49 de kg. si da, esti bine happylaughing scuze