anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca la 12 ani sa am inaltimea de 1.47 si 39 kg?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
41 răspunsuri:
| NikoIsDirectioner a răspuns:

Pai eu am 13 ani, 1.57 si 44 kg, si toti zic ca arat bestial + doctorul a zis ca sunt foarte bine proportionata, deci cam asa eram si eu deci e foarte bine decat cu 100 de kg. debea sa intri e usa laughing Succes si multi pupici

| VadTot a răspuns:

Pai daca parintii tai sunt si ei cam la fel 1 60 si eu stiu cate kilograme Este destul de normal. asta este...cu siguranta vei mai creste.te asigur asa ca stai linistita.fa si tu mult sport. miscare.dar la kilograme stai bine. cred ca ai vrea sa ai 50 60 de kilograme? tu cum te simti in pielea" ta?

| AndraRox a răspuns (pentru VadTot):

Pai eu mereu glumesc cu prietenele mele spunandu-le "Omg! Ce grasa sunt!" Si ele chiar se enerveaza, zicand mereu ca sunt FOARTE slaba. FOARTE SLABA nu cred ca sunt, dar totusi eu vreau sa fiu putin mai slaba de atat. Fac inot de putin timp, dar multa miscare.

Tatal meu nu este foarte inalt, dar bunicii mei, chiar si mama DA.

| VadTot a răspuns (pentru AndraRox):

Si cat ai vrea 15? esti balerina/? si de ce vrei sa fi mai slaba?

Nuu laughing Desi imi place baletul, iau cursuri de pe net big grin
Nu stiu, unii spun ca sunt prea slaba, iar altii ca sunt grasa, poate de aceea voiam sa slabesc. Si spun VOIAM pentru ca am primit raspunsuri care m-au facut sa ma razgandesc.
Mersii happy

Sa ai grija de tine si nu te mai lua dupa toti aiuriti de pe net!

Ok! :*

| ClaraLove a răspuns:

Pai eu am 12 ani, 47 kg si ma aprorii de 1, 70.Capul sus, noi fetele avem o perioada de crestere, a ta o sa incepapa putin mai tarziu adica cam pe la 13-14 ani!

| Miuletz a răspuns (pentru ClaraLove):

Bine zis happy eu am 11 ani 44 kg si 1, 60 deci pana la 14 ani o sa am 1.80?laughing)

| Edw08 a răspuns:

thumbs up.da.

| DarkBlood32 a răspuns:

Da,esti bine.winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ha ha ha ha ha, eu am 12 ani si am 1, 80 si tu 1, 47? ha ha ha ha.

| AndraRox a răspuns:

Ok, multumesc!

| AndraRox a răspuns:

Adica am colege cu cativa centimetri mai multi decat mine si care au peste 60 kg. La ele e ok?

| scumpikxa a răspuns (pentru AndraRox):

La varsta asta, 60 de kg nu e normal nici macat pentru 1, 70! Ca sa-ti faci o idee, un BARBAT ADULT ar trebui si aiba la kg cu 10 mai putin decat are centmetrii peste 1m. Ele chiar ar trebui sa se ingrijoreze

| AndraRox a răspuns (pentru scumpikxa):

Asta le-am spus si eu, dar. Na, fac ce vor!

| AndraRox a răspuns:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri :*!

| badboy18 a răspuns:

Dap...esti perfecta:*

| Alexandrup a răspuns:

Ciudat, eu am 10, 1.51 si 42 de kile

| scumpikxa a răspuns:

Eu am o prietena de 13 ani cu 1.48 si 40kg. Esti destul de scunda pentru varsta ta dar nu e ceva anormal. Si in plus nici nu poti spune ca esti prea grasa sau mult pre slaba. Din ce ne-ai spus pari sa fi chiar foarte ok!

| AndraRox a răspuns (pentru scumpikxa):

Stiu, sunt putin scunda la 12 ani, dar partea buna: Nu sunt ultima la sport laughing)))! Am luat niste vitamine care ajuta si la crestere, imunitate, stres etc. Dar am auzit ca isi fac efectul in timp. Acum doi ani eram si mai scunda si nu era prea bine, dar acum doctorul a spus ca nu sunt motive de ingrijorare.
Multumesc pentru raspuns!

Deci Andra Nu te lua dupa raspunsurile negative care le ai primit aici ci mai degraba asculta Dr Doar el este in masura sa ti de a cel mai bun raspuns Si te asigur ca vei mai creste...Cel mai probabil vei ajunge pe 1 65 peste vreo doi ani Ai sa vezi!

Ok, multumesc mult!

| yloveyou1 a răspuns:

Poi depinde de fiecare corp/organism in ce mod se dezvolta. Unii mai repede altii mai incet, depinde si de parintii tai si poate si chiar de bunici, Ca de exemplu eu am parul mai des pentru ca bunica l-a avut des, parintii mei nu l-au avut asa de des. Deci acum ti-am spus depinde de fiecare organism, cat de repede se dezvolta. Nu-ti face griji oricum mai cresti

| AndraRox a răspuns (pentru yloveyou1):

Bunicii mei sunt destuli de slabi si parintii la fel.

| lSarcastiquel a răspuns:

Eu am tot 12 ani si 1.62 si 43 kg

| DaDiSk a răspuns:

Eu am 13 ani 1.61m si 41kg

Răspuns utilizator avertizat
| FlyingSparkle a răspuns:

Eu zic ca esti un pic cam grasuta, insa nu sunt motive de ingrijorare. eu am 14 ani, 39 de kg si 1, 70 aproape happy si nu sunt slaba ca un batlaughing

| AndraRox a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Mai, eu nu sunt grasuta, adica poate ca sunt daca spui tu, dar nu se vede.Nu vreau sa fiu nici foarte slaba, vreau sa stiu daca e ok sa am greutatea si inaltimea asta la varsta mea :*

| scumpikxa a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Colegele MELE care au 14 ani 1, 70 si 50 de kile SUNT slabe ca un bat. Daca tu chiar crezi ca 39 kg la 1.47 inseamna ca e grasuta ar fi bine sa te mai gandesti putin. De asemenea ti-as recomanda sa te duci la un doctor pentru ca esti MULT prea slaba pentru inaltimea ta. Si daca chiar zici ca nu esti ca un bat, singura explicatie este ca esti un robot cu inteligenta artificiala umplut cu heliu! E vreunul din parintii tai cercetator in domeniul roboticii? Sper sa nu consideri mesajul asta ca fiind o insulta dar raspunsul tau a fost total gresit, paralel, eronat...

| AlecsMeeeh a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Da`mi voie sa te contrazic. Aici depinde de fiecare corp. Colega mea are 13 ani si 1, 70 si 50 de kg si e scandura.Eu am 1, 65 si 53 kg si consider ca sunt bine, in schimb alta colega de 50 de kg dar de aceeasi inaltime este mai " pufoasa ".

| FlyingSparkle a răspuns (pentru FlyingSparkle):

Doamne, am scris gresit. voiam sa scriu 49 de kg. si da, esti bine happylaughing scuze

| DeliciouslyComplicated a răspuns:

Nu e normal!

| AndraRox a răspuns (pentru DeliciouslyComplicated):

De ce? crying

| VadTot a răspuns (pentru DeliciouslyComplicated):

Tu chiar nu ti dai seama de ce poti sa faci
? inca cativa ca tine si biata fata poate avea de suferit foarte rau chiar nu ti dai seama ca dintr o simpla gluma poti influenta foarte negativ viata ei?! Stergeti imediat raspunsul~~~! ok? Chiar te rog frumos ~~~! Daca parintii ei sunt niste persoane minione ea cum ai vrea sa fie?! Ai grija ce raspunzi fara sa ti dai seama! Crede ma!

A dar parintii mei nu sunt niste persoane minione, chiar deloc.
Si e ok, poate a glumit.

| andrei8 a răspuns:

Dar este normal ca la 12 ani sa am 1.42 inaltime si 39-40 greutate?

| AnimeAlesia a răspuns:

Da este normal

| Claudiu_Ionut_1995 a răspuns:

Este perfecta!