| ionelav26 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare.imi vine ciclu la 28 de zile, mi-a venit pe 5 ale lunii. dar sa oprit la 2 zile apoi a mai curs cateva picaturi, de obicei ma tine 4-5 zile, dar acu sa orpit prea brusc...este posibil sa fiu insarcinata?, nu am facut nici un test, astept un raspuns, ionela multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Afdsa a răspuns:

Dacă ai facut Sex/Dragoste fără prezervativ (iar el s-a terminat în tine) şi fără să iei pilula de a 2-a zi dupa contact, probabilitatea de a rămâne însărcinată este foarte mare.De ce nu-ţi faci un test? E aşa scump? Du-te la ginecolog, dacă nu... vorbim peste 9 luni.

| Lummy a răspuns:

Nu, e posibil sa fie doar o dereglare a organismului... daca erai insarcinata nu iti vnea deloc...asa ca stai linistita!

| andre3a_6862 a răspuns:

Pai.la noi la scoala a venit o vemeie care ii ceva cu programul always si nea spus ca daca aveam ciclu si se intrepe 2-3zile o sp ca nu ii nici o problema.Si eu am patit la fel Si i-am spus ca mi-a venit ciclu 2 zile si sa intrerupt 3 zile si dupa mi-a venit iar...ea asa mi-a spus sa nu imi fac probleme!
[dar nu stiu nu sunt asa de sigura]

eu vreau sa merg la un doctor pentru ca mi s-a mai intamplat inca odata chestia asta!

| TheLastDancer15 a răspuns:

Nu are cum laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa ne spui daca ai avut vreun contact sexual intai. Daca esti virgina si esti la perioada pubertatii(12-14 ani aprox.) este absolut normal. Menstruatia fetelor se poate comporta haotic rau cateodatalaughing. Daca ai avut contact sexual si el a ejaculat "inauntrul tau", e posibil sa fii insarcinata.