Buna, mergi la alergolog si la pneumolgie. Poate ai dezvoltat astm. Ai papagali?
Astm nu cred ca am.
Pai am fost si mi-a gasit ca am pneumonie am facut si raze la plamani si tot asta mi-a gasit.
O tuse poate sa dureze si pana la 3 luni. Nu este musai imediat cu boala ca si tusea sa se vindece.
Si mie mi-a mai ramas tusea de la ultima raceala avuta la final de februarie, am avut gripa la stomac.
In cazul tau ca ai avut probleme cu plamanii, mai poti face controale la medic. Pentru tuse ai putea opta calea naturala, precum siropurile de catina care sunt benefice pentru tratarea tusei si intarirea imunitatii, cat si ceaiul de salvie la fel de bun este.
Sanatate!
Buna, ba da am fost internata 3 sapt si am facut injectii dar nu se vede rezultate inca mai tusesc si eu de luni trebuie sa incep lucru.
Si cand ma pun in pat pe partea dreapta incep sa tusesc si se aude sunetu acela harait. deja am stat 3 sapt si cateva zile acasa ca sa ma tratez dar nimic
Asa cred si eu ca nu e normal sa ma tina atata dupa 3 sapt de tratament
Dupa pneumonie in nici un caz sa nu mergi inapoi la lucru pana ce medical nu esti complet vindecat, mai ales in mediu toxic!
Am cunostinta care a neglijat acest aspect, iar dupa doua luni s-a trezizt ca are TBC, cu care a fost scos si in pensie de boala.
Nu lua siropuri precum te-ai gandi la un medicament, consuma-le si sub forma de suc pentru ati imbia papilele gustative. Un sirop de catina in mod normal nu se ia doar cand esti bolnav!
Mama mi-a luat de la plafar sirop de catina pe care eu nu-l beau ca atare, il combin cu apa plata intr-o sticla de 500 sau 750 ml si mi-l iau la serviciu. Tusea nu mai este ca inainte, de cand cu problema de la stomac avuta, am tot luat si catina si in paralel ghimbir+lamaie+sirop de agave sau miere si aceeasi cantitate de apa. Acum tusea este pe sfarsite, este seaca si nu mai tusesc atat de mult ca inainte. Si eu simteam acel harait in piept cand stateam lungita in pat sau intr-o parte, asta pana cand adormeam si nu ma mai deranja.
Razzvan1612 întreabă: