| castanaa a întrebat:

am si eu o intrebare pentru mame. Sunt gravida, in saptamana 37 si am o problema, ieri dupa ce am plecat de la spital de la vizita bilunara am traversat pe unde nu trebuia, si m-am speriat de o masina care venea cu viteza si pur si simplu am luat-o la fuga. In secunda urmatoare am simtit o durere groaznica in partea de jos a bazinului [ca si cum m-ar fi taiat cineva cu un cutit] am mai avut astfel de dureri si dupa ce faceam curatenie generala prin casa [sunt o persoana care trage patul, muta prin casa desi sunt gravida] problema este ca asta s-a intamplat aseara in jurul orei 7 dar daca incercam sa merg ma durea ingrozitor, pana la ora 12 am incercat sa suport durerea dar de la miezul noptii am luat un NO-SPA, sperand sa ma mai lase durerea. Azi dimineata cand m-am trezit numai aveam durerile alea groaznice dar inca am unele dureri, tot in acea zona, nu le am mereu, le am numai cand incerc sa merg, sau vreau sa ridic piciorul stang, la dreptul nu prea simt durerea. Intrebarea mea ar fi, este grav? Ce ar trebui sa fac? Ar trebui sa ma ingrijorez? Tin sa precizez ca doctorul mi-a impus ieri sa nasc pe 23, ca asa vrea el, desi eu sau copilul nu avem nici un fel de problema. Nu l-am sunat sa ii spun de dureri de teama sa nu ma cheme, sa ma interneze si sa trebuiasca sa nasc prin cezariana. Eu vreau sa nasc normal. Stie cineva ce e de facut? Sau daca este grav si intr-adevar trebuie sa il sun pentru a ma interna? Multumesc frumos pentru timpul acordat citirii intrebarii! O zii frumoasa va doresc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Buna,

Scuza-ma, dar trebuie sa suni totusi doctorul.

Chiar e urgent.

| castanaa explică (pentru cristimihailov):

L-am sunat si mi-a zis sa iau algocalmin fiole. Nu prea sunt convinsa de raspunsul lui. Nu pare niciodata ingrijorat indiferent ce dureri as avea sau de simptome.Nu sunt adepta pastilelor, cel putin pe timpul sarcinii am evitat pe cat de mult sa iau pastile.

| cristimihailov a răspuns (pentru castanaa):

Daca simti ca totusi e nevoie si ca e ceva in neregula, eu as incerca opinia unui alt doctor. Totusi este un copil si nu vrei ca unul care se inseala sa il afecteze toata viata.

| castanaa explică (pentru cristimihailov):

De aceea am si pus intrebarea aici. speram sa imi raspunda mame care au trecut prin asta, sau ceva asemanator si sa imi spuna daca e de "rau". Un barbat, chiar si medicul meu, nu stie ce simte o femeie, cu atat mai putin nu ar putea suporta durerile pe care le are o gravida. Multumesc de raspuns! O zii frumoasa iti doresc.