| BlakButterfly a întrebat:

Am si eu o mica problema cu unghiile... Se rup foarte repede si cresc foarte greu, desi nu folosesc niciun produs care le-ar putea afecta... Daca stiti ce as putea face pentru a deveni mai tari si mai sanatoase va rog sa imi spuneti si mie. Multumesc!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LilyOfTheValley a răspuns:

Ai lipsa de calciu sau de zinc. incearca sa iei niste zinc. a fost o intrebare la emisiunea doctorului Oz(un doctor cunoscut) tot legata de unghii si a zis ca e de la zinc nu de la calciu( eu de exemplu am patit ca tine desi consum zilnic lactate deci nu cred ca e intotdeauna de la calciu)

9 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Fa o cura de Calciu +D3 si aplica pe unghii un lac vitaminizant cu Calciu( gasesti la farmacie sau la cosmetica).

| BellyGiggling a răspuns:

Buna @BlakButterfly!
Pai daca nu folosesti oja. nu stiu ce ar putea fi
in fine si eu am trecut prin asta.I don't want to see
Preparati un ceai natural de galbenele sau albastrele sau musetel si tineti degetele pana la nivelul unghiilor in el(intr-o cescuta)
Sau cumpatati o crema de galbenele si date zilnic pe unghii dimineata si searahappy
Succes si sper sa scapi de acest chin cu unghiilehappy!
fundita?big grin

| Nolkyz a răspuns:

Vitamina a uleioasa big grin aplica cate o picatura pe fiecare unghie si maseaza, si lasa sa actioneze timp de cateva minute. la mine merge! o gasesti prin farmacii e 2-3 lei

| Candice a răspuns:

Pai cumpara un intaritor pentru unghii happy

| whiterose26 a răspuns:

Buna.Eu folosesc uleiul cu praf de diamante de la Avon, e foarte bun, eu am unghiile casante si se rup f usor dar datorita uleiului acesta am unghii f frumoase, si costa doar 14 lei.Mult succes:*

| Wonderland a răspuns:

Cauta tratamente speciale la farmacii sau foloseste lacuri care, dupa un anumit timp, hranesc unghia si o intaresc. De ex. poti incerca de la Avon Intaritorul de unghii cu straluciri perlate, Intaritorul de unghii 24k Gold sau Lichidul pentru prevenirea exfolierii si craparii unghiilor. Le poti gasi pe toate la pag 52 din brosura curenta pe care o poti vizualiza aici

http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/eBrochure.page?index=1&cmpgnYrNr=201104

| Anonymous56 a răspuns:

Cumpara-ti un intaritor de unghii, sincer nu stiu cat e de sanatos. Poate ai lipsa de calciu sau orice altceva.

| Sory_Sory_1997 a răspuns:

Poi pentru inceput ai putea sa iti tii unghiile in ulei de masline de 2 ori pe saptamana timp de 15 minute.....De asemenea ai putea sa te interesezi pe la farmacii de tratamente pentru unghii

| katherinepierce_8473 a răspuns:

Eu ştiam că merge cu ulei de măsline