| mada001 a întrebat:

Am si eu o nelamurire. Este posibil ca uneori menstruatia sa nu aiba miros? Mi s-a intamplat asta si mi se pare putin ciudat, ma gandesc sa nu fie sange, chiar daca a venit in acelasi timp in care trebuia sa imi vina menstruatia.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Laura927 a răspuns:

Ba da miroase tot timpul!
Nu de fiecare data miroase la fel de puternic.Cainele meu ma miroase daca sunt pe stop laughing

| Liviu a răspuns (pentru Laura927):

Cam toate animalele simt asta, de ce crezi ca e interzis sa te duci la calarie daca esti pe stop? Tu vrei sa vez cum face un cal in calduri? laughing
Toate animalele au simtul asta dezvoltat.

| ElenaSA a răspuns:

Miroase,dar nu mereu puternic. Oricum, noi nu avem simtul la fel de dezvoltat ca animalele.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, se poate!

Depinde şi de culoarea pe care a avut-o scurgerea respectivă - oricum, ar fi trebuit să-ţi dai seama dacă este menstruaţia ( sau nu ) - mai ales că eşti în clasa a 12-a ( deci, ai 17-18 anişori )...

Mirosul "specific" al menstrei se datorează conţinutului sângelui menstrual şi este mai accentuat atunci când sângele este eliminat mai târziu.

Vezi mai multe detalii la linkul :
http://www.sfatulmedicului.ro/......uloar_5282

Vezi alte detalii referitoare la secreţiile vaginale ANORMALE la linkul :
http://www.sitemedical.md/......l%C4%83cut

Toate cele bune.

| mada001 explică (pentru bursuc001):

Are culoarea rosie, intreb pentru ca am mai patit o data, dar era maro si curgea putin, dar acum a venit, cateva zile intarziere, doar ca fara miros.

| Laura927 a răspuns (pentru Liviu):

laughing nici nu stiam de faptul ca nu poti merge la calarit din cauza asta!
Bine ca stiu acum si nu o sa am vreo' surpriza daca mi se iveste ocazia! multumesclaughing

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns (pentru mada001):

Dacă are culoare roşie, atunci NU e nici o problemă.

Chiar dacă a venit cu "cateva zile intarziere", se ACCEPTĂ o întârziere de 3-7 zile ( chiar în cazul în care ai calculat corect data la care ar fi trebuit să vină ) din cauza modificărilor prin care trece organismul.

Deci, NU e nici o problemă, stai LINIŞTITĂ!

O zi frumoasă.