Infecție urinară, destul de gravă se pare. Poți cere la farmacie ceva să te ajute, dar e musai un control medical, urocultură etc. pentru un tratament eficient.
Daca ai apendicita, saptamana urmatoare e inmormantarea. Suna Salvarea si decid ei daca e cazul sa vina.
Ai infectie urinara sau pe acolo pe undeva, asa ca mergi la medic sa faci ceva analize, o sa iti ia urina si rapid face un test si vede, dar sigur ai infectie.
Cel mai probabil o infectie urinara, cand ai mai avut s-a vindecat fara tratament, se poate intampla si de data asta, dar cel mai sigur e sa mergi la medic, sa iti faca analize si sa iti dea tratament in functie de ce tip de infectie ai acolo, pentru ca sunt mai multe tipuri de bacterii si fiecare necesita tratament specific
Am uitat sa mentionez ca, durerea este pana pe picioare, pana la genunchi...
Hmmm... deși ai acordat funda primului meu răspuns, precizarea cum că durerea radiază și pe picior în jos mă face și pe mine să mă gândesc la posibilitatea unei apendicite. Oricum, sper că deja ai fost la medic și ești mai bine.
Buna.
Azi la 10 de dimii merg la control
Sigur n ai apendicita, ca numai erai pana acum in viata, da ceva infectie sigur ai