| Maria17012000 a întrebat:

Am si eu o o nelamurire.
Am mai avut aceasta problema in 2018, iar acum in 2020 iar o am.
Problema mea este:
Ma ustura cand urinez, ma jeneaza si cand nu urinez.
Ma doare spatele jos de tot si ma doare si sub burta ca la ciclu.
Daca apas pe burta ma inteapa, ma doare...
Precizez ca, durerea de burta si spate doar anul acesta, e prima data cand am asa dureri.
Eu trebuie sa imi fac programare la doctor, dar pana atunci am zis sa imi zic problema pe siteul acesta, poate mai are cineva problema asta si ma poate ajuta cu un raspuns.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Infecție urinară, destul de gravă se pare. Poți cere la farmacie ceva să te ajute, dar e musai un control medical, urocultură etc. pentru un tratament eficient.

8 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Daca ai apendicita, saptamana urmatoare e inmormantarea. Suna Salvarea si decid ei daca e cazul sa vina.

| relian a răspuns:

Ai infectie urinara sau pe acolo pe undeva, asa ca mergi la medic sa faci ceva analize, o sa iti ia urina si rapid face un test si vede, dar sigur ai infectie.

| Maybach a răspuns:

Sigur n ai apendicita, ca numai erai pana acum in viata, da ceva infectie sigur ai

| Furnicuta000 a răspuns:

Cel mai probabil o infectie urinara, cand ai mai avut s-a vindecat fara tratament, se poate intampla si de data asta, dar cel mai sigur e sa mergi la medic, sa iti faca analize si sa iti dea tratament in functie de ce tip de infectie ai acolo, pentru ca sunt mai multe tipuri de bacterii si fiecare necesita tratament specific

| GdX a răspuns:

Probabil o infectie urinara ceva pe acolo. Mergi la medic sa faci niste analize.

| Maria17012000 explică:

Am uitat sa mentionez ca, durerea este pana pe picioare, pana la genunchi...

| mihai69 a răspuns (pentru Maria17012000):

Hmmm... deși ai acordat funda primului meu răspuns, precizarea cum că durerea radiază și pe picior în jos mă face și pe mine să mă gândesc la posibilitatea unei apendicite. Oricum, sper că deja ai fost la medic și ești mai bine.

| Maria17012000 explică (pentru mihai69):

Buna.
Azi la 10 de dimii merg la control