Ai niste analize? imi poti trimite?
Menstruatie dureroasa sau absenta? pilozitate excesiva?
Imi poti arata si mie analizele?
Nu am analize…. Nu am facut… dar nu prea am menstruatie dureroasa sau absenta, am avut acum un an dar numai am avut, si pentru pilozitate excesiva da am.
Pana nu ai niste analize de sange care sa fie de acord cu ce crezi tu nu lua nimic. Daca sunt naturale oricum e putin probabil ca medicamentele alea sa faca ceva dar e posibil sa te afecteze pentru ca prostiile anturiste nu-s reglementate si pot sa bage ce vor in ele.
Atunci treaba trebuie sa inceapa cu medicul de familie, trimitere la endocrinologie, analize hormonale si apoi tratament hormonal.
Avand in familie istoric de cancer la san, nu iti recomand sa iei estreogen deloc, fiindca chiar si acela "natural" este cancerigen.
Estrogenul trebuie sa fie rprodus de copul tau si asta se poate rezolva prin hrana zilnic pe care o mananci si care acum este total nesanatoasa.
Nu lua pastile care nu te vor ajuta cu nimic, decat sa-ti declanseze un cancer mamar.
Schimba dieta si nu mai manca lucurui nesanatoase, ca organismul tau sa inceapa sa produca estrogen in balans cu testosteronul.