O cunostiinta de-a mea a avut un fel de iritatie (recunosc ca nu de la soare) dar tot cu aspect neplacut si mancarime.A luat de la farmacia naturista o crema facuta din marul lupului si in aproximativ o saptamana in care a folosit-o i-a disparut.Bafta!
Daca bagi ceva naturist, iti poate afecta mai rau ranile. Am avut si eu, si doar cu tratamentu de la doctor mi-a trecut. Mama a bagat si tratamente naturale, si i-au iesit bube mai mari, o mancau ingrozitor si nu dormea cu noptile. Doar ca a adaugat nu-s ce ceai sa ce o fi fost ala... Asa ca mai bine stai doar cu alea de la doctor, ca poate te faci mai rau de cat esti
Si prietena mea a patit exact acelasi lucru. Da-ti cu iaurt pe iritatie, preferabil facut in casa pentru tu ai zis sa fie naturist. Daca nu, atunci mergi la dermatolog si spune-i ca ai vrea un tratament naturist gen o masca facuta de tine in casa din produse naturale, sigur medicul te va ajuta
Iti recomand sa folosesti in permanenta sapunurile naturale, lipsite de orice adaos chimic.
www.efrumuseti.blogspot.com