| Bozgi200 a întrebat:

Am și eu o problemă cred că e destul de serioasă :/! Acum 3 săptămâni mi-a căzut pe marginea degetului mare de la picior un buștean, in acea zona s-a format o punga cu sânge (mai e puțin) doar că degetul in acea zona îmi e amorțit de 3 săptămâni și nu își mai revine... Am sensibilitate in acea zona doar că mai redusă.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Du-te si tu la doctor, nu te juca cu sanatatea!

| Bozgi200 explică (pentru Celcestietot):

Am tot așteptat am zis că își dă drumul, dar văd că nu vrea :/

| Celcestietot a răspuns (pentru Bozgi200):

Daca nici dupa atata timp nu vrea, bine ar fi sa te duci la doctor, serios! Corpul avea timp de regenerare in acest interval de timp, dar uite ca n-a facut-o!

| Sonia822 a răspuns:

Mergi la doctor, sa nu fie afectat vreun nerv

| Bizon95 a răspuns:

AMORTIT 3 SAPTAMANI?!?!?

VREI SA RAMAI FARA PICIOR?!?

amortit inseamna ca poate sa faca necroza, care inseamna amputare

mergi la medic DE URGENTA!

| Bozgi200 explică (pentru Bizon95):

Vorbesc azi cu părinții :/ dar simt când ați g zona doar ca mai slab

| Bizon95 a răspuns (pentru Bozgi200):

Orice parte a corpului care e amortia e din cauza ca nu e oxigenata indeajuns (daca iti sta cineva pe picioare, daca dormi peste o mana, etc.) insa 3 saptamani e ceva FOARTE NASPA, intr-adevar am dat cazul cel mai rau - necroza, dar problema e grava orice ar fi!

| Bozgi200 explică (pentru Bizon95):

E o zona foarte mică, cam un centimetru pătrat, acolo unde m-a lovit bușteanul

| Andreeush a răspuns:

De ce nu mergi la medic?