| 非跳躍 a întrebat:

Am si eu o problema, mai intima sa zic asa! Am 17 ani si am un penis foarte mic! Ceva sfaturi cum sa-l maresc? Nu cred ca orice crema sau pastila isi face efectul, deoarece sunt doar de marketing, poate stiti ceva metode naturale. Din ce am inteles, cica vitamina E si potasiul ajuta, este adevarat? P.S. nu spuneti chestii de genul ca marimea nu conteaza, daca tu tot n-ai incredere in tine, degeaba! FUNDA! xD

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Alexandru250201 a răspuns:

Incearca jelqing-ul o luna, doua in fiecare zi si daca ai rezultate sa continui, in caz ca nu stii cauta pe YT "Jelqing"

| buffa a răspuns:

Frate, important e cum fuți, poți sa ai penisul de 2M dacă nu poți satisface plăcere asta e altă treabă...

| sierra1 a răspuns:

Lasă-l naturii în pace. După ce te însori, se ocupă de problemă nevasta-tă.

| HadesSs a răspuns:

Sex,mult sex si poate mai creste pentru ca inca esti in crestere happy

| Raducons a răspuns:

Nu se poate sa il maresti orice ai face, asa e el, esti inca in perioada de crestere poate mai creste si el
Acum depinde cat e de mic poate exagerezi tu si nu e chiar asa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu raspuns, e ca nu exista rezolvare la problema asta. Daca ar fi, crezi ca s-ar mai plange toti ca o au mica?

Asta e, te inveti cu ea. Cat poate fi de mica?!

| HadesSs a răspuns (pentru anonim_4396):

Zici tu ca e eronat dar te asigur ca daca iti incepi viata sexuala la varsta cat mai mici penisul se va dezvolta mai rapid si mai frumos, cunosc destul cazuri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru HadesSs):

N-am auzit de asta pana acum si nu stiu ce sa cred, oricum, in crestere nu mai e.

| Evolution a răspuns (pentru HadesSs):

Nu are nici-o relevanta viata sexuala cu marimea penisului.
Daca cunosti destule cazuri, inseamna ca ai fost mintit rau laughing
Intreaba tu pe oricine care se pricepe in ginecologie.
Asta e ca si la femei faza cu daca te dezvirginezi, nu iti mai cresc sanii sau curu. Total fals.
Studiati putin biologia si nu mai credeti toate tampeniile.

Bula
| Bula a răspuns:

Iata rezolvarea:
Cauta-ti o partenera cu experienta mare, mai in varsta!
Dupa ce vei incerca cu ea cel putin un sfert din Kamasutra, nu vei mai avea aceasta problema!

Răspuns utilizator avertizat