| InnaLove18 a întrebat:

Am terminat ciclul pe data de 09.08 si pe data de 16.08 mi-a venit iarasi. Nu am dureri mari de burta, ci doar putin ma doare burta.Nu mii rau si nu stiu ce am.Se poate sa ma fii racit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Esti cumva la prima ta menstruatie?
Fiindca e cam in neregula, abia ce ai terminat ciclul pe data de 09.08. 2012 si deja ti-a aparut iarasi pe 16.08, mi se pare anormal lucrul acesta un pic.E cam repede!
Intervalul intre prima zi de sangerare si prima zi a urmatoarei zi de sangerare este de aproximativ 28 de zile, dar la unele femei poate sa fie mai mic sau mai mare. Oricum, intre 21-35 de zile este absolut normal.
Acum s-ar putea ca ciclul tau menstrual sa nu fie foarte regulat, daca cumva esti la inceput de tot.
Daca esti chiar la inceput, s-ar putea in urmatoarele luni de zile, sa nu ai menstruatie timp de 2-3 luni, iar atunci cand apare, sa dureze o zi sau 10.Nu te ingrijora! E normal.
Sa stii de la mine ca organismului tau ii ia ceva sa se adapteze la un ciclu regulat si asta s-ar putea sa dureze 2 ani sau mai mult.
Nu putem vorbi de raceala, la raceala iti intarzie menstruatia, nu-ti apare asa dintr-o data.
Te pup!

2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Da, se poate sa fi racit, dar poate fi si altceva. Mergi la un consult ginecologic, sa afli exact de ai si cum te poti trata. Si n-ar strica cateva analize (acum hemograma, VSH, fibrinogen, proteina C reactiva, examen de urina si urocultura, iar la cateva zile dupa oprirea sangerarii un test Babes-Papanicolau).

| InnaLove18 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc mult! Am vorbit cu un ginecolog si a spus ca este normal pentru. ca organismul nu s-a adaptat :* Multumesc mult oricum!