Nu sunt medic ginecolog dar asa tampenie inca n-am auzit!
Inainte sa dai bani pe anticonceptionale, mergi URGENT la o clinica ginecologica bine dotata pentru a doua parere!
Un cheag de sange nu se elimina prin anticonceptionale sau prin rugaciuni, fiindca e foarte periculoasa, mai ales in zona genitala!
Am mai avut, stiu despre ce e vorba. Am avut acum 6 ani. Am ovare polichistice si fac cheaguri de sange pe ovare ( rar.) dar fac. Si..imi si intarzie muult. Mi-a intarziat din noiembrie pana azi. aproape 3 luni
Am fost la medic si tocmai medicul ginecolog mi-a prescris astea. Acum 6 ani tot cu asta s-a dus, si atunci era grav, chistul era de 7 cm.
Si doar pentru un consult a fost 3 milioane, nu as mai da inca 3 mil pentru '' a doua parere''. A fost extrem de mult oricum.
Nu e ca nu ii sau importanta. Nu am posibilitati ca sa fac tratamentul necesar.
Daca ce ai zis e adevarat, imi pare rau de sora ta. Sincer m-ai bagat mai in sperieti decat eram, ca imi vine timpul si mai repede. oricum am si depresie severa si insomnii . firar ea de viata
Nu ai asigurare de sanatate?
Daca tu personal nu ai, poate ai putea sa-ti faci co-asigurare din partea sotului...
Dar, dupa cate stiu, testarile si tratamentele anti-canceroase sunt in regim gratuit, deci ai putea sa-ti faci o investigatie de urgenta si la un centru (spital) de ginecologie, acuzand dureri.
Nu stiu cum ai putut sa pleci fara sa intelegi ceea ce ti-a spus medicul. O intrebi si de 10 ori, daca nu intelegi.
Sun-o sau du-te la farmacie si intreaba.