| purpleicetwice a întrebat:

Buna!, Am un motan de 2 ani. A lipsit 4 zile de acasa. Si cand a venit nici nu mai mieuna nici nu mai mergea nici pe picioare nu se tinea. cred ca a fost otravit. va rog imi puteti da va rog o solutie pentru a-l pune pe picioare!? Va rog m-am atasat asa tare de el! daca ma adaugati in llista de yahoo cu ID-ul irina_fratila va voi trimite o poza cu Tomita ( motanul meu!) Am impresia ca se amproprie sfarsitul!cryingcryingcryingcrying
cryingcryingcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Vgeln a răspuns:

Si eu am un motan!
Si acum, primavara e luna lor!(pentru imperechere)
Anul trecut m-am mutat la casa si era prin martie, si inainte locuiam la bloc, si chiar dupa 2 zile dupa ce m-am mutat Ciufic(asa il cheama) a plecat timp de 4 zile!
L'am cautat peste tot si el nu aparea... si chiar ma gandisem sa imi iau un catzelush big grin
Si chiar acum, Ciufic nu e acasa tongue.
El doarme afara. cred thinking
Oricum el vine doar sa mance si apoi pleca de'acasa!
Nu'ti mai fa griji! Acum stii!
Si apropo: pisicile pot pleca cand sunt in calduri chiar 1 luna!
Ele stiu sa se intoarca!
Si in legatura cu faza cu tinutul pe picioare.sad. mai bine e sa mergi la un veterinar...sad
Poate e doar obosit dupa drum, dar mai bine e sa te duci cu el la un vererinar ca sa'l consulte...
Oricum sper sa se faca bine :*, si din partea mea si a lui Ciufic SARBATORI FERICITE!
funditabatting eyelashes? Sper ca te'am ajuat, si am toata intentzia de a te ajuta... avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva, decifara grijatongue big grin

11 răspunsuri:
| Beatrice_5910 a răspuns:

Evident ca veterinar! Si rapid sa nu fie prea tarziu, intre timp ii poti da lapte si oua, acestea curata stomacul.

| Șosețică a răspuns:

Du-te la veterinar cu el...
Auzi, poate nu e otravit, poate a mancat un sobolan si de aceea nu se simte bine...
Cel mai bine e sa te duci la veterinar!
Bafta si sanatate pentru tomita al tau!

| Cella a răspuns:

Ai incercat sa ii dai lapte? daca vezi ca nu ii poti face nimic du-te la un medic veterinar te va ajuta
:X

| xamix a răspuns:

Impaiazal sa vezi cum o sa ste in picioare laughing)) dul la doctor

| oana_7289 a răspuns:

Lapte.dai f mult lapte sa bea daca nu vrea deskidei u gura si toarnai in gura.eu am avut o catelusa ortavita si i-am dat lapte si a scapat.si eu credeam ca o pierdstraight face papa sper sa se faca bine

| Parker a răspuns:

Du-l la veterinar.

| Crystal112 a răspuns:

Il duci la veterinar daca tii asa de mult la el!
alta solutie nu ai, vorbeste cu printii o s inteleaga
succes, sper sa se faca bine

| purpleicetwice explică:

Multumesc, dar din pacate a muritsad. dar am o pisica pe nume ZARA, o norvegiana de padure! mersi pentru. ajutor.

| pinkdark a răspuns:

Dul la un veterinar. e unica solutie, veterinarur stie mai bine ce e bine pentru motanul tau.

| ihelpyou a răspuns:

Du-te la veterinar lol

| Dydytzik a răspuns:

Eu la pisicuta mea i-am dat lapte cu biberonulhappy