Fetelor,unde naiba ati invatat sa scrieti romaneste? Bine ca aveti tatuaje...restul nu conteaza.
Trebuie sa mergi la doctor...pentru ca nu a fost corect procedura ..atunci cand tea tatuat, sau ai o piele sensibila
Buna ce rau esti tu inseamna ca tie frica nu de razi p seama la tatuaje)stai linistit ca stiu foarte bine sa scriu in limba romana daca asta este marea ta grija)
Buna procedura a fost corecta asa sa mai intamplat si data trecuta dar e mai aiurea a doua oara si nu imi fac griji pentru tatuaj incat sa merg la spital le urasc) l-am facut la un salon profesionist nu oriunde la altii care si-l face oriunde si nu este igienic doar de dragul modei sau ca nu au varsta necesara ca sa mearga la salon
Buna am rezolvat multumesc nu mai am nevoie d ajutor este normal sa faca asa in primele zile am vorbit cu cel de salon si este in regula va multumesc pentru sfaturi
Sincer,daca puneai punctuatia necesara, as fi inteles ceva din raspunsul tau, dar asa...raman la parerea mea.
Bine esti liber sa crezi ce crezi tu am uitat d puncte de genul punct virgula si virgule si asa mai departe nu sunt obisnuita sa stau mereu sa corectez si sa pun toate punctele care trebuie imi ia mult timp si nu prea am timp deci sorry daca te-am deranjat